Satılık 0.95TL Den Fresh Mail Erişimli Token SON STOK 500

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
! Enis#0001
Mailleri kilitli dediği yanlış anlamadıysam hotmail mailleri kilitli
Discord hotmail maillerinin şifresini nerden biliyorda tokenleri patlatıyor
Elimde 30000 Adet Hotmailleri kilitli hesap var tel no ekleyince açılıyor.
Bide beni skymedia ile karşılaştırman çok komik :)
Kendisinin itemsatış değerlendirmelerine bakıp kalitesine bakabilirsin hahahaha
Tamamen Boşsunuz
Yorumlardan bahsedecek en son kişi sensin dostum. Ayrıca umarım kazandığın gelirleri beyan ediyorsundur, çünkü yakında 15 yaşındaki sen dahil olmak üzere, ailenin başı çok ağrıyacak. Peşini bırakmayacağımdan emin olabilirsin. Senin için mali müşavirime verdiğim parayı hayal edemezsin. :giggle: Ekte ilettiğim görseller kendisinin müşterilerine herkesin gözü önünde hakaret ederek ne kadar rezil birisi olduğunun kanıtıdır.

Ekli dosyalar

• Screenshot_36.png
    Screenshot_36.png
    304.4 KB · Görüntüleme: 56
  • rezil2.png
    rezil2.png
    668.3 KB · Görüntüleme: 59
Konu Sahibi
dcst0re
dcst0re
Yorumlardan bahsedecek en son kişi sensin dostum. Ayrıca umarım kazandığın gelirleri beyan ediyorsundur, çünkü yakında 15 yaşındaki sen dahil olmak üzere, ailenin başı çok ağrıyacak. Peşini bırakmayacağımdan emin olabilirsin. Senin için mali müşavirime verdiğim parayı hayal edemezsin. :giggle: Ekte ilettiğim görseller kendisinin müşterilerine herkesin gözü önünde hakaret ederek ne kadar rezil birisi olduğunun kanıtıdır.
hocam şuan yazdığınız olayla arvisin 1 günde 4 lvl atladığı ve 2 aylık aged değil tam tamıan 3 yıllık aged kitli mail hesap görmesine rağmen sanalı bırakmayıp r çekmesinin alakasını açıklarmısınız.

! Enis#0001
hocam şuan yazdığınız olayla arvisin 1 günde 4 lvl atladığı ve 2 aylık aged değil tam tamıan 3 yıllık aged kitli mail hesap görmesine rağmen sanalı bırakmayıp r çekmesinin alakasını açıklarmısınız.
Konuda benim adım geçiyor dostum. Başka bir alaka olmasına gerek yok. İyi günler.

elif.store
Vergimi ödüyorum allaha şükür :ROFLMAO:

elif.store
Ayrıca geç teslim ettiğin siparişleri (İyi değerlendirme atarsanız fazladan owo cash vereceğim diye teselli ediyorsun)
1719496868488.png

ki zaten 2 aşağı inince çıkıyor kötü değerlendirmelerin

elif.store
bu iyi değerlendirme olayını yapmayan yok bence. geçde verse erde verse yaparlar
Kendi değerlendirmelerinde kullanıcıların bundan şikayet ettiği yine belli biraz aşağı inip bulabilirsiniz
Atılan kötü değerlendirmeleri canlı destekden kullanıcılara sildirip hediye owo cash veriyor

elif.store
Ayrıca 2.Görseldeki müşterim değildir.
1.Görseldekinde haklı olabilirsin ancak senin kadar rezil birisi olduğumu hiç sanmam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu 1 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 ziyaretçi)