Satılık 0.95TL Den Fresh Mail Erişimli Token SON STOK 500

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arviis.
1 günde 4 level atlamayazsınız neden sanalı bırakmamak için yalanlar söylemeye devam ediyorsunuz direkt owonun kendi wikisi günlük sınır 3600xp diyor hocam gittikçe rezil oluyorsunuz.
Bi arkadaşım token alacakmış ya 2 ay dayanan mail kitli token istiyor bi baksana APVPVGJGHALVZHAV

Konu Sahibi
dcst0re
dcst0re
Bi arkadaşım token alacakmış ya 2 ay dayanan mail kitli token istiyor bi baksana APVPVGJGHALVZHAV
hocam söylediğim soruya cevap veremiyorsunuz neden r yapıyorsunuz suan anlamadım günde nasıl 4 level atladınız @Eliff en büyük owo satışı yapan bir arkadaş bu kendisini etiketlediğim için özür diliyorum günde 4 level atladığını söyleyin eliff storuda zengin edelim zaten zengin zenginliğine zenginlik katalım :D

arviis.
hocam söylediğim soruya cevap veremiyorsunuz neden r yapıyorsunuz suan anlamadım günde nasıl 4 level atladınız @Eliff en büyük owo satışı yapan bir arkadaş bu kendisini etiketlediğim için özür diliyorum günde 4 level atladığını söyleyin eliff storuda zengin edelim zaten zengin zenginliğine zenginlik katalım :D
Elif mi? @Elminsterxld Kanka ne diyor bu? Enis varken Fake Elif kim. Elif erkek kanka bu arada gt yalayacaksan bil istedim

Konu Sahibi
dcst0re
dcst0re
Elif mi? @Elminsterxld Kanka ne diyor bu? Enis varken Fake Elif kim. Elif erkek kanka bu arada gt yalayacaksan bil istedim
hocam hala cevap bu değil owoda nasıl 4 level atladığınızı ve şuan r yaptığınızı açıklamıyorsunuz 8-9 yıllık deneyiminiz varken size owonun wikisinin biel günde 3600xp sınırı olduğunu yazdım ama hala farklı kişilerden bahsediyorsunuz.

arviis.
hocam hala cevap bu değil owoda nasıl 4 level atladığınızı ve şuan r yaptığınızı açıklamıyorsunuz 8-9 yıllık deneyiminiz varken size owonun wikisinin biel günde 3600xp sınırı olduğunu yazdım ama hala farklı kişilerden bahsediyorsunuz.
Ee sen de benim hâlâ "2 aydan fazla dayanan hesap göster" isteğime cevap vermedin? 25 günlük gösteriyosun kalkıp. 2 aydan fazla dayanan token nerde?

Konu Sahibi
dcst0re
dcst0re
Ee sen de benim hâlâ "2 aydan fazla dayanan hesap göster" isteğime cevap vermedin? 25 günlük gösteriyosun kalkıp. 2 aydan fazla dayanan token nerde?
25 günlük olduğunu kabul edip şuan 4 lvl kasmadığınızı kabul ettiniz kendinizi yalancı çıkardınız r yapmak için elinizdne geleni yaptınız burda benden uzun bir süre kullanılan bir hesap istediniz bende size 25 gündür kullanılan (aralıksız) bir hespa gösterdim hala r yapamyın tüm sorularınızı cevapladım hocam sanalı bırakırmısınız?

arviis.
25 günlük olduğunu kabul edip şuan 4 lvl kasmadığınızı kabul ettiniz kendinizi yalancı çıkardınız r yapmak için elinizdne geleni yaptınız burda benden uzun bir süre kullanılan bir hesap istediniz bende size 25 gündür kullanılan (aralıksız) bir hespa gösterdim hala r yapamyın tüm sorularınızı cevapladım hocam sanalı bırakırmısınız?
Yo hiçbir şeyi kabul etmedim uydurma? Nerde 2 aydan fazla dayanan hesap göster artık

Konu Sahibi
dcst0re
dcst0re
Yo hiçbir şeyi kabul etmedim uydurma? Nerde 25 günden fazla dayanan hesap göster artık
hesap 25 gündür spam atmaya devam ediyor 4 adet video çektim ve yolladım bana gösterirsen sanalı bırakıcam dedin şuan neden r yapıyorsun hocam.

Konu Sahibi
dcst0re
dcst0re
2 aydan fazla dayanan hesap nerde aloo
hocam yapmayın cidden dahada rezil oluyorsunuz @voloor geldi onlada konuştunuz göt oldunuz az önce 25 günlük hesap istediniz şimdi gene r yapıp 2 aya döndü 2 aylık ehsabın kullanılmış olup olmamasının önemli olmadığını söylediniz ardından konuşulması lazım deyip size 1 aylık aged attım ve 25 gündür spam atıyor hala nedne sanalı bırakmadınız?

arviis.
hocam yapmayın cidden dahada rezil oluyorsunuz @voloor geldi onlada konuştunuz göt oldunuz az önce 25 günlük hesap istediniz şimdi gene r yapıp 2 aya döndü 2 aylık ehsabın kullanılmış olup olmamasının önemli olmadığını söylediniz ardından konuşulması lazım deyip size 1 aylık aged attım ve 25 gündür spam atıyor hala nedne sanalı bırakmadınız?
Hâlâ text atıyor, 2 ay dayanan mail kitli hesap nerde aslanım konuyu değişme artık

elif.store
Mailleri kitli tokenler patlıyor sonradan, iyi satışlar
Mailleri kilitli dediği yanlış anlamadıysam hotmail mailleri kilitli
Discord hotmail maillerinin şifresini nerden biliyorda tokenleri patlatıyor
Elimde 30000 Adet Hotmailleri kilitli hesap var tel no ekleyince açılıyor.
Bide beni skymedia ile karşılaştırman çok komik :)
Kendisinin itemsatış değerlendirmelerine bakıp kalitesine bakabilirsin hahahaha
Tamamen Boşsunuz

elif.store
Ayrıca elimdeki hesaplar 7 aylık ona bakarsan discord maili hotmail olan tüm tokenlerin mailleri kilitli zaten (Live Mail Değil ise)
Haberin olsun Bi bok bilmeden milletin satışına yorum yapma

arviis.
Mailleri kilitli dediği yanlış anlamadıysam hotmail mailleri kilitli
Discord hotmail maillerinin şifresini nerden biliyorda tokenleri patlatıyor
Elimde 30000 Adet Hotmailleri kilitli hesap var tel no ekleyince açılıyor.
Bide beni skymedia ile karşılaştırman çok komik :)
Kendisinin itemsatış değerlendirmelerine bakıp kalitesine bakabilirsin hahahaha
Tamamen Boşsunuz
Enis'in satışlarını görüyoruz, ortada. Bir de seninkileri görüyoruz

arviis.
Ayrıca elimdeki hesaplar 7 aylık ona bakarsan discord maili hotmail olan tüm tokenlerin mailleri kilitli zaten (Live Mail Değil ise)
Haberin olsun Bi bok bilmeden milletin satışına yorum yapma
Sen çok mu biliyorsun Fake Elif? Kızım ayağına müşteri çektiğini bilmiyorum sanki. Atsana 7 aylık hesapları. Başkalarından aldığın sistemleri ben yaptım diye geziyorsun ortada ne konuşuyorsun olm sen

arviis.
r yapmadım deyip şimödi uzun süre kullanılmış diyorsun SADMKWAMKDWAKMDMKAWDMKAW
Bu kadar tilt olduğunu fazla belli etme. R yapmam ben hiçbir zaman hiçbir konuda. Nerede R yaptığımı hâlâ anlamıyorum papağan gibi tekrarlayıp duruyorsun. Gerçekten anlamıyorum R nerede tam olarak? Başta bile dedim "2 ay ya da 2 ay içinde patlmayan" diye. Eee?

Konu Sahibi
dcst0re
dcst0re
Bu kadar tilt olduğunu fazla belli etme. R yapmam ben hiçbir zaman hiçbir konuda. Nerede R yaptığımı hâlâ anlamıyorum papağan gibi tekrarlayıp duruyorsun. Gerçekten anlamıyorum R nerede tam olarak? Başta bile dedim "2 ay ya da 2 ay içinde patlmayan" diye. Eee?
papağan gibi tekrarlamak derken owoda nasıl 4 lvl atladığını sordum hala cevap gelmedi sen soru sormaya başladın :D? eee derken hocam tamam patlamayan atayım sana 1 tane hesap 2 aylık değil yanlız sanalı 34 defa silip turlaman lazım gördüğün üzere çok eski bir hesap mailini inan nerdedir bilmiyorum göt oldunmu mal seni

Konu Sahibi
dcst0re
dcst0re
papağan gibi tekrarlamak derken owoda nasıl 4 lvl atladığını sordum hala cevap gelmedi sen soru sormaya başladın :D? eee derken hocam tamam patlamayan atayım sana 1 tane hesap 2 aylık değil yanlız sanalı 34 defa silip turlaman lazım gördüğün üzere çok eski bir hesap mailini inan nerdedir bilmiyorum göt oldunmu mal seni
en eski hotmaillerin arasına girdim andaval seni

Konu Sahibi
dcst0re
dcst0re
sıra sana geldi hesabı gördün hesap hala ayakta bir zarar görmemiş şimdi owoda 1 günde nasıl 4 level atladın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu 1 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 ziyaretçi)