Satılık 0.95TL Den Fresh Mail Erişimli Token SON STOK 500

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konu Sahibi
dcst0re
dcst0re
sen şimdi r yapmadın mı 2 ay aged istemişsin birde şimdi uzun süre kullanılmış diyorsun SAKDMWAMKDADA

Konu Sahibi
dcst0re
dcst0re
Hocam sana noldu aslında? Çektiğin videoda mailin kilitli olduğunu gösteriyorsun sadece. Uzun süre kullanılmış maili kitli bir hesap göstermiyorsun? Sonra R yapan ben oluyorum bu nasıl iş 😄
3 kere ban wave atlamış ve şuan biel güncel oalrak 10 lvl owo kasan hesapaklr gösterdim sana nedne aüğladın?

arviis.
3 kere ban wave atlamış ve şuan biel güncel oalrak 10 lvl owo kasan hesapaklr gösterdim sana nedne aüğladın?
Yani, eee? Sorduğum sorunun cevabı nerede burda? Hani uzun süre kullanılmış mail kitli hesap?

Konu Sahibi
dcst0re
dcst0re
Eee nerden bilelim gösterdiğin hesabın 25 gündür spam attığını ya da bilgileri değiştirmediğini? Mail kitli hesap 2 ay dayanmaz bu kadar. Dalaverelerle kandıramazsın beni hocam karşında çocuk yok
hocam hesap 1 lvlini atladığında 06ymış 1 hesap güğnde 3600xp alabiliyor ben o günler bayağı uğraşıyordum 02 03 te başladı yani şuan ayın 27 sindeyiz kısaca 25 gündür spam atıyor r yapma şuan kandırmıyorumda buna ne cevap vericeksin bakalım

arviis.
hocam hesap 1 lvlini atladığında 06ymış 1 hesap güğnde 3600xp alabiliyor ben o günler bayağı uğraşıyordum 02 03 te başladı yani şuan ayın 27 sindeyiz kısaca 25 gündür spam atıyor r yapma şuan kandırmıyorumda buna ne cevap vericeksin bakalım
Ben bir günde 4 level atladım 😃 Daha zor kandırmacalarla gel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu 0 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 0 ziyaretçi)