Satılık 0.95TL Den Fresh Mail Erişimli Token SON STOK 500

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
elif.store
Sen çok mu biliyorsun Fake Elif? Kızım ayağına müşteri çektiğini bilmiyorum sanki. Atsana 7 aylık hesapları. Başkalarından aldığın sistemleri ben yaptım diye geziyorsun ortada ne konuşuyorsun olm sen
Başta hiç bir scripti ben yaptım diye gezmem ama kendi yaptığım scriptlerde var.
Kendini haksız durumdan haklıya çekmek için uğraşıyorsun 8-9 yıldır sanalda dolaşıpda böyle denyo olunmaz zaten
7 Aylık Hesapları neden sana atayım ? Yaptığım açıklama gayet açık.
Hotmail ile üretilen tokenlerin mailleri kilitleniyor zaten pass change atıyorlar arasında bi fark yok
Ki bunu tokenle uğraşan herkese sorsan zaten sana cevaplar ve haksız olduğunu söyler Enis Dahil
Enisin satışları ortada olabilir ben sadece itemsatışda satış yapmıyorum ve sadece owoda satmıyorum ki bunu sana ispatlamak zorundada değilim zaten ( :
Hadi kolay gelsin daha fazla mesaj yazıpda kendini acındıracak hale düşürme

arviis.
Başta hiç bir scripti ben yaptım diye gezmem ama kendi yaptığım scriptlerde var.
Kendini haksız durumdan haklıya çekmek için uğraşıyorsun 8-9 yıldır sanalda dolaşıpda böyle denyo olunmaz zaten
7 Aylık Hesapları neden sana atayım ? Yaptığım açıklama gayet açık.
Hotmail ile üretilen tokenlerin mailleri kilitleniyor zaten pass change atıyorlar arasında bi fark yok
Ki bunu tokenle uğraşan herkese sorsan zaten sana cevaplar ve haksız olduğunu söyler Enis Dahil
Enisin satışları ortada olabilir ben sadece itemsatışda satış yapmıyorum ve sadece owoda satmıyorum ki bunu sana ispatlamak zorundada değilim zaten ( :
Hadi kolay gelsin daha fazla mesaj yazıpda kendini acındıracak hale düşürme
Çok uzun kanzi okumaya üşendik özet geçsene

Konu Sahibi
dcst0re
dcst0re
He sen sanalcılığı Owo'dan ibaret sanıyosan okay, o da senin cahilliğin ne diyim. Hayatı Owo olarak gören birisi 😃 Çok konuşma da 2 aydan fazla dayanan token at hadi
çok konuşmada owo 4 lvl methdounu anlat maymuuuun :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu 1 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 ziyaretçi)