Satılık YOK YOK MAİNLİK DİA HESAP satılıktır

NEDEN#9958
VALORANT HESABIM ACİL OLARAK SATILIKTIR
Hesap teslim edilirken mail devredilecek ve satın alınan rp kodları ile birlikte verilecektir.
hesap içeriği şu şekilde
HESAPTA 4 ADET BATTLE PASS YENİSİ DAHİL
Vandal : KÖKEN,ASİL,YAĞMACI,RGX 11Z PRO,DELİPOP,CHAMPİONS 2021,IŞIK MUHAFIZI
Phantom: ONİ,ASİL,RADYANT KRİZİ,RGX 11Z PRO PHANTOM
Operatör: KÖKEN,RGX 11Z PRO OPERATÖR
Classic: RGX 11Z PRO CLASSİC , SPECTRUM CLASSİC
AFET GHOST
IŞIK MUHAFIZI SHERRİF
ASİL SPECTRE RGX 11Z PRO SPECTRE
ÖZEL HAREKAT GUARDİAN
BIÇAKLAR: ÖZEL HAREKAT KELEBEK, RGX 11Z PRO KELEBEK, CATRİNA,DELİPOP HANÇER, ASİL KARAMBİT, CHAMPİONS 2021 KARAMBİT VE BATTLE PASSLER
JUDGE: EJDER ATEŞİ JUDGE
HESAPTA YOK YOK DENECEK ŞEKİLDE GENELLİKLE OYNANAN SİLAHLARDA 1 DEN FAZLA SKİN BULUNMAKTA
Acil paraya ihtiyacım olduğu için hesabım satılıktır 5000 TL üzeri yatırımı mevcuttur makul tekliflerde bulunursanız sevinirim

DİSCORD NEDEN#9958

Aventia

Aventia | Yasin
Moderator
aventia
Lütfen başlıklarda “acil” kelimesinin kullanımından kaçının. İyi satışlar.
>

selim#1337
Valorant hesap alım satımı yasaktır resmi olarak daha önce başıma gelen bir olayda hesap satın aldım gecesinde hesabın sahibi mail atarak riot'a hesabı geri almıştı sizin de yapmamanızı öneririm, üstteki kişinin güvenilir olmadığını söylemiyorum kimsenin işine de taş koymak istemem fakat alacaksanız yüz yüze kişi ile buluşun numarasını alın güvence olarak kimlik bilgilerini alın v ondan sonra hesabını temizce alabilirsiniz yoksa siteden hangi site olursa olsun güvenmiyorum şahsen hesap alım satımına karşıyım (valorant olarak) iyi forumlar.

Calpim#0008
Valorant hesap alım satımı yasaktır resmi olarak daha önce başıma gelen bir olayda hesap satın aldım gecesinde hesabın sahibi mail atarak riot'a hesabı geri almıştı sizin de yapmamanızı öneririm, üstteki kişinin güvenilir olmadığını söylemiyorum kimsenin işine de taş koymak istemem fakat alacaksanız yüz yüze kişi ile buluşun numarasını alın güvence olarak kimlik bilgilerini alın v ondan sonra hesabını temizce alabilirsiniz yoksa siteden hangi site olursa olsun güvenmiyorum şahsen hesap alım satımına karşıyım (valorant olarak) iyi forumlar.
Aracı site kullanımını bu sebeple öneriyorum..... Yüksek meblağlı alım-satım durumlarında aracı site kullanımı önemli.

selim#1337
Aracı site kullanımını bu sebeple öneriyorum..... Yüksek meblağlı alım-satım durumlarında aracı site kullanımı önemli.
Resmi olarak valorant hesap alım satımı yasaktır hesabı alırsanız veya satarsanız kanıt olmadığı sürece dava açsanız bile bu konu hakkında kazanma şansınız yoktu üstüne üstlük borçlu dahi çıkabilirsiniz adalet...

Calpim#0008
Resmi olarak valorant hesap alım satımı yasaktır hesabı alırsanız veya satarsanız kanıt olmadığı sürece dava açsanız bile bu konu hakkında kazanma şansınız yoktu üstüne üstlük borçlu dahi çıkabilirsiniz adalet...
Efendim, bu bilgiyi çoğu kişinin bildiğine eminim bilmeyenleri bilgilendirdiğiniz için teşekkürler. Fakat maalesef bazen gelir kaynağı olmadığı zamanlarda ilaç gibi gelebilir.

• Beğen
Tepkiler: selim1337
Konu Sahibi
Uldgemre33
NEDEN#9958
Aracı site kullanarak da satışı yapabilirim herhangi bir problem yok hocam satın alınan rp kodları ile birlikte vereceğim herhangi bir durum yaşanmaması adına

Maisoxh#2553
katılıyorum. Satış gerçekleşir 1 hafta sonra adam mailden geri alır ve oyle ortada kalırsınız gerek yok

selim#1337
Merhaba, riot kaynaklı hesap satışlarında bir problem yaşamazsınız, olay tamamen ticaret yaptığınız kişi ile alakalı.
Merhaba, çoğu insanın başına gelen olay v benim başıma gelen olay

Ekli dosyalar

• Screenshot.png
    Screenshot.png
    36.9 KB · Görüntüleme: 90

Leáo

smmhizmetleri.com
Leáo#0001
Okuduğum yazı yanlış mı öyleyse.
Dostum eğer ki banlayacak olsa zaten hesabını geri almak için destek talebi açan kişileri banlarlardı. Evet orada öyle yazıyor olabilir fakat ben bugüne kadar hesap satışı yaparak banlanan bir hesap görmedim.

selim#1337
Dostum eğer ki banlayacak olsa zaten hesabını geri almak için destek talebi açan kişileri banlarlardı. Evet orada öyle yazıyor olabilir fakat ben bugüne kadar hesap satışı yaparak banlanan bir hesap görmedim.
Haklısınız bende daha önce hesap satışı için banlanan hesap görmedim fakat riot resmiyet olsun diye hesap alım satımı yasak diye bir metin paylaşmış, giriyorsun hesabım çalındı diye ticket açıyorsun bende yapmıştım hesabım birisi tarafından alınmıştı hesabını geceye doğru geri veriyorlar sana sorular soruları doğru yanıtlarsan 3 kezden fazla hesap talep için ticket açarsan hesabın 4. tickette kalıcı olarak oyundan uzaklaştırılıyor burda ek bilgi olarak kalsın iyi forumlar

Axelancexld

Bu kullanıcı dolandırıcılık sebebiyle yasaklanmış, ticaret yapmayın!
Dolandırıcı
Axelancexld#1000
Haklısınız bende daha önce hesap satışı için banlanan hesap görmedim fakat riot resmiyet olsun diye hesap alım satımı yasak diye bir metin paylaşmış, giriyorsun hesabım çalındı diye ticket açıyorsun bende yapmıştım hesabım birisi tarafından alınmıştı hesabını geceye doğru geri veriyorlar sana sorular soruları doğru yanıtlarsan 3 kezden fazla hesap talep için ticket açarsan hesabın 4. tickette kalıcı olarak oyundan uzaklaştırılıyor burda ek bilgi olarak kalsın iyi forumlar
dostum satan kisi zaten mail hesabini vericegini belirtmis. bu yuzden geri cekme talebi atmasi mumkun degildir. konuyu dogru okuyup boyle bir karalama yapmasaydiniz keske

Konuyu 1 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 ziyaretçi)