Diğer Yeni Token Sistemi

unknown#0000
hesaba her girişte tokenler değişiyor ,
hesaptan çıkış yapınca tokenler değişiyor,

bu yüzden yeni hesapların tokenleri hiçbir şekilde kullanılamıyor baya denedim farklı farklı methodlar hepsi haşırt !

ekstra bir bilgisi olan varsa yorumlarda yazarsa güzel olur iyi forumlar

Unknown#0000
Yeni hesaplarda sanırım böyle evet. Eski hesaplarda bir sıkıntı göremedim ben. Yeni bir şey üstünde çalışıyorlar sanırım.

Aventia

Aventia | Yasin
Moderator
aventia
Kaynak eklemen durumunda "Haberler"'e taşıyacağım.

Yunuss#0001
Böyle birşey yok bence.Ben token satıyorum aynı zamanda basıyorum kullandığım programdan mı bilmiyorum ama hiç böyle bir sorun yaşamadım.Hesaplarda yeni.

Konu Sahibi
extacydeveloper
unknown#0000
Konunu haber yazı niteliklerini taşıyacak şekilde düzenler isen olabilir.
bu paylaşımı siz yapıcak olsaydınız nasıl yapardınız bi kendi anlatımınız ile yazarmısınız diyorsunuz ya haber niteliği , siz yazabiliyormusunuz haber niteliğinde bir bakalım merak içerisindeyim :D

Calpim#0008
bu paylaşımı siz yapıcak olsaydınız nasıl yapardınız bi kendi anlatımınız ile yazarmısınız diyorsunuz ya haber niteliği , siz yazabiliyormusunuz haber niteliğinde bir bakalım merak içerisindeyim :D
Bu şekilde bir tutumla yaklaşman çok çirkin, karşındakinin ne işle uğraştığını ve neler yaptığını bilmeden lütfen bu tarz yorumlardan kaçın. (Nasıl yazılar yazdığımı görmek istiyorsan azıcık araştır.) İyi forumlar.

Konu Sahibi
extacydeveloper
unknown#0000
Bu şekilde bir tutumla yaklaşman çok çirkin, karşındakinin ne işle uğraştığını ve neler yaptığını bilmeden lütfen bu tarz yorumlardan kaçın. (Nasıl yazılar yazdığımı görmek istiyorsan azıcık araştır.) İyi forumlar.
oky dostum kusra bakma

• Kalp
Tepkiler: Calpim

Konuyu 1 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 ziyaretçi)