Alınacak XBOX ULTİMATE KOD ALIMI

96pylex#7456
Merhabalar, XBOX Game Pass Ultimate kodlarınız süresi farketmeksizin tanesini 1 liradan satın alıyorum, ödeme yöntemi olarak Papara tercihimdir. Kodlar Discord tarafından da dağıtılmıştı, aşağıya fotoğrafını koyuyorum. Harici kodlar da kabuldür tabiki, önemli olan Ultimate olması.

Toplu alım tercihimdir. Discorddan iletişim yapabilirsiniz.
Discord:pylexddd#1337 veya 96pylex#7456

1666284810456.png

C++#0001
Merhabalar, XBOX Game Pass Ultimate kodlarınız süresi farketmeksizin tanesini 1 liradan satın alıyorum, ödeme yöntemi olarak Papara tercihimdir. Kodlar Discord tarafından da dağıtılmıştı, aşağıya fotoğrafını koyuyorum. Harici kodlar da kabuldür tabiki, önemli olan Ultimate olması.

Toplu alım tercihimdir. Discorddan iletişim yapabilirsiniz.
Discord:pylexddd#1337 veya 96pylex#7456

Ekli dosyayı görüntüle 6074
knk 1 liraya kimse almaz

Aventia

Aventia | Yasin
Moderator
aventia
1 liraya bulman zor olabilir, biraz da olsa alacağın fiyatı artırabilirsin. Karar senin, iyi satışlar.

• Beğen
Tepkiler: samedbasbay
Konu Sahibi
96pylex#7456
1 liraya bulman zor olabilir, biraz da olsa alacağın fiyatı artırabilirsin. Karar senin, iyi satışlar.
Evet farkındayım, 80-90 tane alacağım için normal bir fiyat olduğunu düşünüyorum. Yine de daha yüksek de olsa fiyat teklifi olan rahatlıkla yazabilir.
7 tanesi 18 lira vb. gibi tekliflerle de ilgileniyorum, şimdiden teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Aventia
Yunuss#0001
Evet farkındayım, 80-90 tane alacağım için normal bir fiyat olduğunu düşünüyorum. Yine de daha yüksek de olsa fiyat teklifi olan rahatlıkla yazabilir.
Fiyatın düşük kalmış gibi satacak kişi zor bulabilirsin piyasada tanesini 10-15tl bandında satıyorlar tanesini.İnşallah bulursun.

Konu Sahibi
96pylex#7456
Fiyatın düşük kalmış gibi satacak kişi zor bulabilirsin piyasada tanesini 10-15tl bandında satıyorlar tanesini.İnşallah bulursun.
Evet farkındayım, fakat fiyat ne olursa olsun satıcılar bana ulaşırsa çok sevinirim.

Aventia

Aventia | Yasin
Moderator
aventia
Toplu alımlar için düşüncen gayet mantıklı fakat tek tek alacaksan biraz zorlanabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: pylex

Konuyu 0 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 0 ziyaretçi)

• Bilgi