Satış Valorant Private ComboList En Uygun Fiyattan !

logaR
Öncelikle şundan bahsetmek isterim fiyatlar uygun geliyorsa bunun aklınızı karıştırmasını istemem priv l0g veren bir kanalda üyeliğim var ve combo çekip bunu satıyorum arkadaşımla ortak olarak üyelik parasını veriyoruz.
Ve sattığımız comboların kârını da bölüşeceğiz aynı şekilde üyelik parasını verir gibi.

Fiyatlandırma;
1K SUHQ COMBOLİST = 125₺ / 2K SUHQ COMBOLİST = 210₺ / 3K SUHQ COMBOLİST = 345₺ / 4K SUHQ COMBOLİST = 475₺ / 5K SUHQ COMBOLİST = 625₺

Daha yüksek sayıda bir istek olursa yine iletişim halinde halledebilirim.

Discord; aragonakule

Ödeme Yöntemi: Papara\İban\İtemsatis(komisyon farkı ile).

Combodan çıkan bir hesabın capture halini ve detaylı kanıtını bırakıyorum;
DİPNOT: GameName: AKAME#567 yazan yerden belirtilen hesaba girdiğimi görebilirsiniz.
KANIT.png

arviis.
Öncelikle şundan bahsetmek isterim fiyatlar uygun geliyorsa bunun aklınızı karıştırmasını istemem priv l0g veren bir kanalda üyeliğim var ve combo çekip bunu satıyorum arkadaşımla ortak olarak üyelik parasını veriyoruz.
Ve sattığımız comboların kârını da bölüşeceğiz aynı şekilde üyelik parasını verir gibi.

Fiyatlandırma;
1K SUHQ COMBOLİST = 125₺ / 2K SUHQ COMBOLİST = 210₺ / 3K SUHQ COMBOLİST = 345₺ / 4K SUHQ COMBOLİST = 475₺ / 5K SUHQ COMBOLİST = 625₺

Daha yüksek sayıda bir istek olursa yine iletişim halinde halledebilirim.

Discord; aragonakule

Ödeme Yöntemi: Papara\İban\İtemsatis(komisyon farkı ile).

Combodan çıkan bir hesabın capture halini ve detaylı kanıtını bırakıyorum;
DİPNOT: GameName: AKAME#567 yazan yerden belirtilen hesaba girdiğimi görebilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 11159

altan3265
kanka dc ekledim altan3265 kabul eder misin

Konuyu 0 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 0 ziyaretçi)

• Bilgi