Tanıtım V12 to V13 Botunu v13 yapmayan kalmasın diye :D

InFlames#2005
Sitemize v12 to v13 eklenmiştir site üzerinden kod çevirebileceğiniz tek adresdir ayrıca merak edenler için githubdaki sadece replace kullanarak 20-30 satırda yapılan ve çalışmayan kodlar gibi kodlanmamıştır halen bazı eksikleri olabilir gözümden kaçan kodlar olabilir bu kodları bulursanız ticket açarak bana bildirebilirsiniz 🙏

Site ve sunucumuzu arkadaşlarınıza önermeyi unutmayın lütfen ❤️

Aslında ilk haftalar sadece booster özel yapmayı düşünüyordum 2 hafta sonra herkese açık yapacaktım ama maddi durumu iyi olamayanlar olabileceği için eklemedim siz yinede bize destek olmak için boost basabilirsiniz.

V12 to v13e ulaşmak için site anasayfasındaki araçlar bölümüne tıklayıp v12 to v13 seçeneğini seçebilirsiniz.

Son düzenleme:

kedy

.gg/amongusturkiye
Yönetici
kedy0
Çoğu kişinin işine yarayacaktır teşekkürler <3

can#0002
zamanında v11den v12ye geçirmeyi yapmıştım iyi akıl etmişsin. ama kullanan arkadaşlara bir tavsiyem var, böyle botlarla kodlarınızı güncellemek yerine docstan kendiniz manuel yaparsanız hem kodlamanız gelişir hemde bir desteğe ihtiyacınız kalmaz. v13 o kadarda zor bir sürüm değil zaten.

Komutun altyapısı gelir mi? veya bir siteye dönüştürücü tarzında ekleyin ordan yapalım.

Konu Sahibi
InFlamess
InFlames#2005
zamanında v11den v12ye geçirmeyi yapmıştım iyi akıl etmişsin. ama kullanan arkadaşlara bir tavsiyem var, böyle botlarla kodlarınızı güncellemek yerine docstan kendiniz manuel yaparsanız hem kodlamanız gelişir hemde bir desteğe ihtiyacınız kalmaz. v13 o kadarda zor bir sürüm değil zaten.
Evt değil ama embed göndermek felan değiştiği için ve çoğu kodda embed olduğu için boşuna uzuyor çevirme işi ztn embedleri çevirmek bi eziyet her kodda şahsen ben bazı kodlarda 6 embed kullanıyorum ve hepsini tek tek çevirmektense bu kodla çevirmek daha rahat

can#0002
Evt değil ama embed göndermek felan değiştiği için ve çoğu kodda embed olduğu için boşuna uzuyor çevirme işi ztn embedleri çevirmek bi eziyet her kodda şahsen ben bazı kodlarda 6 embed kullanıyorum ve hepsini tek tek çevirmektense bu kodla çevirmek daha rahat
vsc ile ctrl shift h kullanırsan embed -> { embeds: [embed] } yazman tüm kodlarını çevirir kanka. ve değişen daha bir sürü şey var. kendin bir bot yapıyorsun ve yaptığın botu hakkını vermelisin. maalesef discord türkiyenin bot topluluğu hazırcı bir toplum ve her şeyin kendiliğinden olmasını istiyor

Konu Sahibi
InFlamess
InFlames#2005
vsc ile ctrl shift h kullanırsan embed -> { embeds: [embed] } yazman tüm kodlarını çevirir kanka
Ok isteyen kullanır isteyen kullanmaz ama benim pcde genelde vsc çöktüğü için nedenini bilmiom kullanamıyom doğru düzgün

can#0002
Ok isteyen kullanır isteyen kullanmaz ama benim pcde genelde vsc çöktüğü için nedenini bilmiom kullanamıyom doğru düzgün
araştırılarak çözülebilir bir şeye benziyor ama senin bileceğin iş, atom yada sublime yada bracket gibi diğer şeylerde bu dediğimin aynısını yapıyor

Konu Sahibi
InFlamess
InFlames#2005
Discord türkiye toplulugu değil aslında sadece discorddada her şeyi hazır alıyo millet ama bu pek hazır sayılmaz bence ne de olsa bunun slash commandını vs kendi hazırlamak zorunda bu bot onuda yapamaz yani ama zaman kazandırır en azdın yani ben o amaçla yaptım

can#0002
Discord türkiye toplulugu değil aslında sadece discorddada her şeyi hazır alıyo millet ama bu pek hazır sayılmaz bence ne de olsa bunun slash commandını vs kendi hazırlamak zorunda bu bot onuda yapamaz yani ama zaman kazandırır en azdın yani ben o amaçla yaptım
İyi yapmışsın

Konu Sahibi
InFlamess
InFlames#2005
araştırılarak çözülebilir bir şeye benziyor ama senin bileceğin iş, atom yada sublime yada bracket gibi diğer şeylerde bu dediğimin aynısını yapıyor
Biliom onlarda var bende ama vsc daha güzel onu düzeltmem lazım

TheLord#3486
bende kopyalayıp yaymıştım altyapıyı öhm

~XscapeX~#0001
eline sdağlık ama bot çevrimdışı

Calpim#0008
Eline sağlık.❤️

Konuyu 1 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 ziyaretçi)