Template errors

• Template public:CMTV_Badges_featured_badges_macros: [E_USER_WARNING] Cannot call method getFeaturedBadges on a non-object (NULL) (src/XF/Template/Templater.php:1180)
  • Template public:CMTV_Badges_featured_badges_macros: [E_USER_WARNING] Cannot call method getFeaturedBadges on a non-object (NULL) (src/XF/Template/Templater.php:1180)

Botlar Türk Botlarının Sonu Yaklaşıyormu?

KenDayy#0001
Merhaba, Şu zamanlarda ve Önceki zamanlarda (2017-2022) birçok Türk botu arka arkaya kapandı Başta İlk Türk botu olan EGGSY's (2017-2019) vs şu zamanlarda ise Electra (2019-2022) ama şimdi ise Ralex'de (2018-2022) kapanacağını duyurdu.

Not: MC-AT'ın Satıldığı Bir R10 buldum Link:

Ralex Kapanış Duyurusu:
ralex.png

deleteduser

Merhaba, Şu zamanlarda ve Önceki zamanlarda (2017-2022) birçok Türk botu arka arkaya kapandı Başta İlk Türk botu olan EGGSY's (2017-2019) vs şu zamanlarda ise Electra (2019-2022) ama şimdi ise Ralex'de (2018-2022) kapanacağını duyurdu.

Not: MC-AT'ın Satıldığı Bir R10 buldum Link:

Ralex Kapanış Duyurusu:
Ekli dosyayı görüntüle 5799
EGGSY's'i çok iyi hatırlıyorum, 2017'de ilk sunucumu onunla açmıştım :D

Zaten Discord'un ilk botları kapanmaya yada kapatılmaya başlandıktan sonra Discord'ta eskisi gibi zevk vermemeye başladı

Konu Sahibi
Ufqzyn
KenDayy#0001
EGGSY's'i çok iyi hatırlıyorum, 2017'de ilk sunucumu onunla açmıştım :D

Zaten Discord'un ilk botları kapanmaya yada kapatılmaya başlandıktan sonra Discord'ta
Discord 2017-2020 Arası Güzeldi Ortam Falan Vardı Ama 2020'den Sonra Bozdu (Bana Göre)

deleteduser

Discord 2017-2020 Arası Güzeldi Ortam Falan Vardı Ama 2020'den Sonra Bozdu (Bana Göre)
Öyle zaten, 2017'de okuldan gelir gelmez Discord'u falan açıp arkadaşlarla Minecraft girerdik direkt. O zamanlarda ki Discord'u şimdiki Discord'a tercih bile ederim

Aslında 2019'dan sonra yavaş yavaş tag-aşiret-sövüş sunucuları yayılmaya başlandı, İlk sövüş sunucusu Cold'tu mesela. Herkes heveslenip sövüş sunucusu falan açmaya başladı. Ondan sonra daha da toparlanamadı

2021'de biraz düzelir gibi oldu, Discord'u bırakan kişi sayısı o kadar arttı ki 2021'de biz dedik hani Discord kökten bitti. Sonra bir baktık millet sanal mafyacılık oynamaya başlamış, önüne gelen Discord Alemdar olmuş :D

Discord Türkiye bundan sonra düzelir mi? Belki. Bizim insanımız yurt dışında yaşayan insanlar gibi olmadığı için düzelmesi zor

• Beğen
Tepkiler: Ufqzyn

Aventia

Aventia | Yasin
Moderator
aventia
Electra ve Ralex eskiden çok kullandığım botlardı, bir sorunu yoktu işe de yarıyordu. Kapanması kötü olmuş, belki farklı projelerle tekrar gündeme gelirler.

Elminsterxld#0007
Murat hocam da Mc-Atı satılığa çıkarmış üzdü

GrimOK#0001
Bot geliştirmek ciddi süreç ve bilgi isteyen bir eylem. Belirli bir zamandan sonra hevesimiz kaçabiliyor. Dediklerine göre sebep olarak "agalS"'ın bırakmak istediği öne sürülmüş. Projede demek ki önemli bir yeri var ki diğer geliştiriciler yükün altında kalmak istememişler. Bir de belirli bir zamandan sonra çok fazla kullanıcı verisi birikiyor. Sürekli bir destek vs. vermek de zorlaşıyor. Ek olarak da makine fiyatları da değişiyor elbet hizmet edilen sunucu sayısı arttıkça.

Ancak Türk botlarının sonunun yaklaştığını sanmıyorum. Aramızda hala hevesle bot kodlayanların olduğunu düşünüyorum. Sürekli bir döngü şeklinde devam edecek bu. Birileri son verdiği zaman diğerleri için yeni bir başlangıç olacak.

Konuyu 1 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 ziyaretçi)

• Bilgi