VolkanZzzz Bu kullanıcı dolandırıcılık sebebiyle yasaklanmış, ticaret yapmayın! Dolandırıcı ! Francesca NFT#2904 Katılım 26 Ağu 2022 Mesajlar 4 Tepkime puanı 0 Şehir Kayseri 26 Kas 2022 #1 Merhaba tokenlere düşen pop-up’ı nasıl kaldırabilirim. Pop-up olduğu için hiçbir işlem yapamıyorum.
deleteduser 27 Kas 2022 #2 VolkanZzzz' Alıntı: Merhaba tokenlere düşen pop-up’ı nasıl kaldırabilirim. Pop-up olduğu için hiçbir işlem yapamıyorum. Genişletmek için tıkla ... @Elminsterxld
VolkanZzzz' Alıntı: Merhaba tokenlere düşen pop-up’ı nasıl kaldırabilirim. Pop-up olduğu için hiçbir işlem yapamıyorum. Genişletmek için tıkla ... @Elminsterxld
Elminsterxld Elminsterxld#0007 Katılım 31 Mar 2022 Mesajlar 606 Tepkime puanı 92 Şehir İstanbul 27 Kas 2022 #3 VolkanZzzz' Alıntı: Merhaba tokenlere düşen pop-up’ı nasıl kaldırabilirim. Pop-up olduğu için hiçbir işlem yapamıyorum. Genişletmek için tıkla ... Pop-up ? Reklam mı çıkıyor? Anlamadım ek olarak apili işlem kullanıyorsan bu senin işlemini engellemez ? Flag yemiş olmasın tokenlerin veya capthca
VolkanZzzz' Alıntı: Merhaba tokenlere düşen pop-up’ı nasıl kaldırabilirim. Pop-up olduğu için hiçbir işlem yapamıyorum. Genişletmek için tıkla ... Pop-up ? Reklam mı çıkıyor? Anlamadım ek olarak apili işlem kullanıyorsan bu senin işlemini engellemez ? Flag yemiş olmasın tokenlerin veya capthca
Konu Sahibi VolkanZzzz Bu kullanıcı dolandırıcılık sebebiyle yasaklanmış, ticaret yapmayın! Dolandırıcı ! Francesca NFT#2904 Katılım 26 Ağu 2022 Mesajlar 4 Tepkime puanı 0 Şehir Kayseri 27 Kas 2022 Konu Sahibi #4 Discord nitro teklifi geliyor tokenlere. Emoji tıklattırıyorum.
Tequila harryzzers#7700 Katılım 19 Eyl 2021 Mesajlar 1,522 Tepkime puanı 423 Şehir Yurtdışı 29 Kas 2022 #5 Sorununu daha açık şekilde anlatırsan sana yardım edebilirim.