Emre6408 EmRe#1111 Katılım 27 Kas 2021 Mesajlar 48 Tepkime puanı 2 Şehir Yurtdışı 10 Nis 2022 #1 Merhabalar bir sorum olucaktı discord token joiner fixmi getirdi ? şahsen bende raider var sorunsuz çalışıyor ancak tek "token joiner" çalışmıyor Başka raider göz atayım dedim ançak onlarında joiner çalışmıyoru ?
Merhabalar bir sorum olucaktı discord token joiner fixmi getirdi ? şahsen bende raider var sorunsuz çalışıyor ancak tek "token joiner" çalışmıyor Başka raider göz atayım dedim ançak onlarında joiner çalışmıyoru ?
Çözüm Elminsterxld 10 Nis 2022 Emre6408' Alıntı: Merhabalar bir sorum olucaktı discord token joiner fixmi getirdi ? şahsen bende raider var sorunsuz çalışıyor ancak tek "token joiner" çalışmıyor Başka raider göz atayım dedim ançak onlarında joiner çalışmıyoru ? Genişletmek için tıkla ... Evet çoğu joiner fix yedi. Captcha Geçme getirdiği için fix yemeyenlerde fix yedi diyebiliriz
Emre6408' Alıntı: Merhabalar bir sorum olucaktı discord token joiner fixmi getirdi ? şahsen bende raider var sorunsuz çalışıyor ancak tek "token joiner" çalışmıyor Başka raider göz atayım dedim ançak onlarında joiner çalışmıyoru ? Genişletmek için tıkla ... Evet çoğu joiner fix yedi. Captcha Geçme getirdiği için fix yemeyenlerde fix yedi diyebiliriz
Elminsterxld Elminsterxld#0007 Katılım 31 Mar 2022 Mesajlar 606 Tepkime puanı 92 Şehir İstanbul 10 Nis 2022 Çözüm #2 Emre6408' Alıntı: Merhabalar bir sorum olucaktı discord token joiner fixmi getirdi ? şahsen bende raider var sorunsuz çalışıyor ancak tek "token joiner" çalışmıyor Başka raider göz atayım dedim ançak onlarında joiner çalışmıyoru ? Genişletmek için tıkla ... Evet çoğu joiner fix yedi. Captcha Geçme getirdiği için fix yemeyenlerde fix yedi diyebiliriz Oyla 0 Downvote Çözüm
Emre6408' Alıntı: Merhabalar bir sorum olucaktı discord token joiner fixmi getirdi ? şahsen bende raider var sorunsuz çalışıyor ancak tek "token joiner" çalışmıyor Başka raider göz atayım dedim ançak onlarında joiner çalışmıyoru ? Genişletmek için tıkla ... Evet çoğu joiner fix yedi. Captcha Geçme getirdiği için fix yemeyenlerde fix yedi diyebiliriz
Roxza Roxza#0002 Katılım 28 Mar 2022 Mesajlar 113 Tepkime puanı 30 Şehir Kars 10 Nis 2022 #3 Emre6408' Alıntı: Merhabalar bir sorum olucaktı discord token joiner fixmi getirdi ? şahsen bende raider var sorunsuz çalışıyor ancak tek "token joiner" çalışmıyor Başka raider göz atayım dedim ançak onlarında joiner çalışmıyoru ? Genişletmek için tıkla ... fix yedi. Oyla 0 Downvote
Emre6408' Alıntı: Merhabalar bir sorum olucaktı discord token joiner fixmi getirdi ? şahsen bende raider var sorunsuz çalışıyor ancak tek "token joiner" çalışmıyor Başka raider göz atayım dedim ançak onlarında joiner çalışmıyoru ? Genişletmek için tıkla ... fix yedi.
Konu Sahibi Emre6408 EmRe#1111 Katılım 27 Kas 2021 Mesajlar 48 Tepkime puanı 2 Şehir Yurtdışı 10 Nis 2022 Konu Sahibi #4 Elminsterxld' Alıntı: Evet çoğu joiner fix yedi. Captcha Geçme getirdiği için fix yemeyenlerde fix yedi diyebiliriz Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim ancak ? başka bir yolu yokmu bunu engelemek için Oyla 0 Downvote
Elminsterxld' Alıntı: Evet çoğu joiner fix yedi. Captcha Geçme getirdiği için fix yemeyenlerde fix yedi diyebiliriz Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim ancak ? başka bir yolu yokmu bunu engelemek için
Konu Sahibi Emre6408 EmRe#1111 Katılım 27 Kas 2021 Mesajlar 48 Tepkime puanı 2 Şehir Yurtdışı 10 Nis 2022 Konu Sahibi #5 Roxza' Alıntı: fix yedi. Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim Oyla 0 Downvote
Elminsterxld Elminsterxld#0007 Katılım 31 Mar 2022 Mesajlar 606 Tepkime puanı 92 Şehir İstanbul 10 Nis 2022 #6 Emre6408' Alıntı: Teşekkür ederim ancak ? başka bir yolu yokmu bunu engelemek için Genişletmek için tıkla ... Captcha geçirmelisiniz. Başka yolu yok api post attirsaniz bile captcha takılıyor. Oyla 0 Downvote
Emre6408' Alıntı: Teşekkür ederim ancak ? başka bir yolu yokmu bunu engelemek için Genişletmek için tıkla ... Captcha geçirmelisiniz. Başka yolu yok api post attirsaniz bile captcha takılıyor.
crandol Jing Xialian Ø1455 Katılım 27 Mar 2022 Mesajlar 40 Tepkime puanı 11 Şehir İstanbul 12 Nis 2022 #7 fixlendi Oyla 0 Downvote