Dwxee Dwxee#0001 Katılım 4 Ağu 2022 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 Şehir İzmir 4 Ağu 2022 #1 Merhaba, ben sunucuya takviye yaptım ama rozetim forum içinde verilmedi? Nasıl alabilirim
Çözüm Aventia 4 Ağu 2022 Takviye rozeti ile sunucu maalesef şimdilik bağlı değil, bağlandıktan sonra rozete sahip olabilirsin.
Takviye rozeti ile sunucu maalesef şimdilik bağlı değil, bağlandıktan sonra rozete sahip olabilirsin.
Aventia Aventia | Yasin Moderator aventia Katılım 11 Kas 2021 Mesajlar 3,689 Tepkime puanı 1,047 Şehir Samsun 4 Ağu 2022 Çözüm #2 Takviye rozeti ile sunucu maalesef şimdilik bağlı değil, bağlandıktan sonra rozete sahip olabilirsin. Oyla 0 Downvote Çözüm
Takviye rozeti ile sunucu maalesef şimdilik bağlı değil, bağlandıktan sonra rozete sahip olabilirsin.
Konu Sahibi Dwxee Dwxee#0001 Katılım 4 Ağu 2022 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 Şehir İzmir 4 Ağu 2022 Konu Sahibi #3 Aventia' Alıntı: Takviye rozeti ile sunucu maalesef şimdilik bağlı değil, bağlandıktan sonra rozete sahip olacaksın. Genişletmek için tıkla ... Anladım, DM bakabilirmsiiniz discordda Oyla 0 Downvote
Aventia' Alıntı: Takviye rozeti ile sunucu maalesef şimdilik bağlı değil, bağlandıktan sonra rozete sahip olacaksın. Genişletmek için tıkla ... Anladım, DM bakabilirmsiiniz discordda