Yardım Sunucu Önerisi

jasupi

Discord Moderatör
jasupi#0001
Merhabalar Discord Türkiye kullanıcıları bizim @Sharpy ile bir projemiz vardı. Para ile alınabilen coinler olacaktı ama bunun bir vergisi olduğunu öğrendik. Bunun için bu tarzda fikirleriniz var ise lütfen yorumlarda belirtmeyi unutmayın <3

• Beğen
Tepkiler: Sharpy
unknown#0000
2 tane sitenin üst yönetiminde yer alıyorum vip üyelik satışı site için kendi para birimimizin satışı ayrıyetten bisürü sanal ürünün satışı yapıyoruz vergi vermiyoruz papara, ininal , iban , btc , doge , eth , paypal üzerinden ödemeleri alıyoruz otomatik ödeme sistemi yapmazsan ne vergi verirsin ne komisyon

Konu Sahibi
jasupi

jasupi

Discord Moderatör
jasupi#0001
2 tane sitenin üst yönetiminde yer alıyorum vip üyelik satışı site için kendi para birimimizin satışı ayrıyetten bisürü sanal ürünün satışı yapıyoruz vergi vermiyoruz papara, ininal , iban , btc , doge , eth , paypal üzerinden ödemeleri alıyoruz otomatik ödeme sistemi yapmazsan ne vergi verirsin ne komisyon
Bilgilendirme için sağ ol @Sharpy İle bunu konuşacağız

justdaimon
Hayır, eğer ki fark edilirse çok sorun yaşarsın dikkatli olun. Arkadaş şanslıymış vergi müdürleri el sallamamış...

Konuyu 1 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 ziyaretçi)

• Bilgi