Konu Sahibi deleteduser 7 Kas 2022 Konu Sahibi #21 aripaketim' Alıntı: Kavga etmiyoruz dosya adı verilmiş konuda ona bakarak yorum yapıyor. Genişletmek için tıkla ... Amaan, boşver
aripaketim' Alıntı: Kavga etmiyoruz dosya adı verilmiş konuda ona bakarak yorum yapıyor. Genişletmek için tıkla ... Amaan, boşver
Konu Sahibi deleteduser 7 Kas 2022 Konu Sahibi #22 rotwex' Alıntı: Fiyat biraz pahalı geldi, Emojileri vs kopyalasa aslında fiyat makulde Genişletmek için tıkla ... Bu saydıklarım kopyalanamaz, emojiler, afişler, entegrasyonlar sunucu oluşturduktan sonra ayrı olarak yüklenen şeyler Duyuru kanalları içinde aynı şey geçerli, topluluk aktif halde sunucu gelmiyor
rotwex' Alıntı: Fiyat biraz pahalı geldi, Emojileri vs kopyalasa aslında fiyat makulde Genişletmek için tıkla ... Bu saydıklarım kopyalanamaz, emojiler, afişler, entegrasyonlar sunucu oluşturduktan sonra ayrı olarak yüklenen şeyler Duyuru kanalları içinde aynı şey geçerli, topluluk aktif halde sunucu gelmiyor
rotwex rotwex#0001 Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 482 Tepkime puanı 96 Şehir Yurtdışı 8 Kas 2022 #25 ArviS' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 6251 Bu saydıklarım kopyalanamaz, emojiler, afişler, entegrasyonlar sunucu oluşturduktan sonra ayrı olarak yüklenen şeyler Duyuru kanalları içinde aynı şey geçerli, topluluk aktif halde sunucu gelmiyor Genişletmek için tıkla ... Duyuru ve diğerleri zaten normal ama emojileride seçip yükleyebilir demiştim aslında.
ArviS' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 6251 Bu saydıklarım kopyalanamaz, emojiler, afişler, entegrasyonlar sunucu oluşturduktan sonra ayrı olarak yüklenen şeyler Duyuru kanalları içinde aynı şey geçerli, topluluk aktif halde sunucu gelmiyor Genişletmek için tıkla ... Duyuru ve diğerleri zaten normal ama emojileride seçip yükleyebilir demiştim aslında.
Konu Sahibi deleteduser 8 Kas 2022 Konu Sahibi #26 rotwex' Alıntı: Duyuru ve diğerleri zaten normal ama emojileride seçip yükleyebilir demiştim aslında. Genişletmek için tıkla ... Emojileri seçemez işte Sen emojileri ayrı olarak yüklediğin için, sistemde sunucuyu kopyalarken o ayrı verileri almıyor. Yapılır mı? Belki Moderatör tarafından düzenlendi: 8 Kas 2022
rotwex' Alıntı: Duyuru ve diğerleri zaten normal ama emojileride seçip yükleyebilir demiştim aslında. Genişletmek için tıkla ... Emojileri seçemez işte Sen emojileri ayrı olarak yüklediğin için, sistemde sunucuyu kopyalarken o ayrı verileri almıyor. Yapılır mı? Belki
rotwex rotwex#0001 Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 482 Tepkime puanı 96 Şehir Yurtdışı 8 Kas 2022 #27 ArviS' Alıntı: Emojileri seçemez işte Sen emojileri ayrı olarak yüklediğin için, sistemde sunucuyu kopyalarken o ayrı verileri almıyor. Yapılır mı? Belki Genişletmek için tıkla ... İşte hocam bahsettiğimde o. Sunucuyu kopyaladıktan sonra ayrı olarak yükleme yapabilse güzel olurdudan bahsediyorum.
ArviS' Alıntı: Emojileri seçemez işte Sen emojileri ayrı olarak yüklediğin için, sistemde sunucuyu kopyalarken o ayrı verileri almıyor. Yapılır mı? Belki Genişletmek için tıkla ... İşte hocam bahsettiğimde o. Sunucuyu kopyaladıktan sonra ayrı olarak yükleme yapabilse güzel olurdudan bahsediyorum.
Konu Sahibi deleteduser 8 Kas 2022 Konu Sahibi #28 rotwex' Alıntı: İşte hocam bahsettiğimde o. Sunucuyu kopyaladıktan sonra ayrı olarak yükleme yapabilse güzel olurdudan bahsediyorum. Genişletmek için tıkla ... Rot, sus... Moderatör tarafından düzenlendi: 8 Kas 2022
rotwex' Alıntı: İşte hocam bahsettiğimde o. Sunucuyu kopyaladıktan sonra ayrı olarak yükleme yapabilse güzel olurdudan bahsediyorum. Genişletmek için tıkla ... Rot, sus...
rotwex rotwex#0001 Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 482 Tepkime puanı 96 Şehir Yurtdışı 8 Kas 2022 #29 ArviS' Alıntı: Rot, sus Genişletmek için tıkla ... Tmm ab gızma Tepkiler: deleteduser
sametkarapinar samet#0022 Katılım 29 Eki 2022 Mesajlar 33 Tepkime puanı 8 Şehir Bursa 8 Kas 2022 #30 onwr' Alıntı: Kanki, Valla güzel`de biliyosun bu githubta paylaşıldı. Bedavadan bi farkı yok gibi ? Genişletmek için tıkla ... Anlatamazsın.
onwr' Alıntı: Kanki, Valla güzel`de biliyosun bu githubta paylaşıldı. Bedavadan bi farkı yok gibi ? Genişletmek için tıkla ... Anlatamazsın.
Konu Sahibi deleteduser 8 Kas 2022 Konu Sahibi #31 sametkarapinar' Alıntı: Anlatamazsın. Genişletmek için tıkla ... Anlatsana kanki Moderatör tarafından düzenlendi: 8 Kas 2022 Tepkiler: sametkarapinar