judas0 Judas.#1948 Katılım 29 Tem 2022 Mesajlar 14 Tepkime puanı 1 Şehir Tekirdağ 16 Eki 2022 #1 discord sunucu bot alt yapısı arıyorum ekip public eğer elinde güzel alt yapısı olan varsa takas yapcak dm 2k sunucu veririm
discord sunucu bot alt yapısı arıyorum ekip public eğer elinde güzel alt yapısı olan varsa takas yapcak dm 2k sunucu veririm
Aventia Aventia | Yasin Moderator aventia Katılım 11 Kas 2021 Mesajlar 3,689 Tepkime puanı 1,047 Şehir Samsun 16 Eki 2022 #2 Konu doğru kategoriye taşındı, lütfen daha dikkatli olunuz. Tepkiler: judas0
hoho Thiś is ¹⁹⁵⁴Doctor★ⴵho#1965 Katılım 16 May 2022 Mesajlar 266 Tepkime puanı 61 Şehir Adana 17 Eki 2022 #3 judas0' Alıntı: discord sunucu bot alt yapısı arıyorum ekip public eğer elinde güzel alt yapısı olan varsa takas yapcak dm 2k sunucu veririm Genişletmek için tıkla ... githubdan bulduğum tam işine yaraya bilcek 1 kaç altyapı var umaramım dikkatini çeker : Bu bağlantıyı görmek için Giriş yap veya kayıt ol. en çok inandıklarımdan Bu bağlantıyı görmek için Giriş yap veya kayıt ol. Bu bağlantıyı görmek için Giriş yap veya kayıt ol. Bu bağlantıyı görmek için Giriş yap veya kayıt ol. Bu bağlantıyı görmek için Giriş yap veya kayıt ol. Bu bağlantıyı görmek için Giriş yap veya kayıt ol. en çok inandıklarımdan Bu bağlantıyı görmek için Giriş yap veya kayıt ol. Bu bağlantıyı görmek için Giriş yap veya kayıt ol. en çok inandıklarımdan Bu bağlantıyı görmek için Giriş yap veya kayıt ol. en çok inandıklarımdan Karışıklar hangisini kullanıp beğenirsen bilmem ama bi tanesinide olsa beğenirsin inşallah
judas0' Alıntı: discord sunucu bot alt yapısı arıyorum ekip public eğer elinde güzel alt yapısı olan varsa takas yapcak dm 2k sunucu veririm Genişletmek için tıkla ... githubdan bulduğum tam işine yaraya bilcek 1 kaç altyapı var umaramım dikkatini çeker : Bu bağlantıyı görmek için Giriş yap veya kayıt ol. en çok inandıklarımdan Bu bağlantıyı görmek için Giriş yap veya kayıt ol. Bu bağlantıyı görmek için Giriş yap veya kayıt ol. Bu bağlantıyı görmek için Giriş yap veya kayıt ol. Bu bağlantıyı görmek için Giriş yap veya kayıt ol. Bu bağlantıyı görmek için Giriş yap veya kayıt ol. en çok inandıklarımdan Bu bağlantıyı görmek için Giriş yap veya kayıt ol. Bu bağlantıyı görmek için Giriş yap veya kayıt ol. en çok inandıklarımdan Bu bağlantıyı görmek için Giriş yap veya kayıt ol. en çok inandıklarımdan Karışıklar hangisini kullanıp beğenirsen bilmem ama bi tanesinide olsa beğenirsin inşallah
Konu Sahibi judas0 Judas.#1948 Katılım 29 Tem 2022 Mesajlar 14 Tepkime puanı 1 Şehir Tekirdağ 18 Eki 2022 Konu Sahibi #4 hoho' Alıntı: githubdan bulduğum tam işine yaraya bilcek 1 kaç altyapı var umaramım dikkatini çeker : Bu bağlantıyı görmek için Giriş yap veya kayıt ol. en çok inandıklarımdan Bu bağlantıyı görmek için Giriş yap veya kayıt ol. Bu bağlantıyı görmek için Giriş yap veya kayıt ol. Bu bağlantıyı görmek için Giriş yap veya kayıt ol. Bu bağlantıyı görmek için Giriş yap veya kayıt ol. Bu bağlantıyı görmek için Giriş yap veya kayıt ol. en çok inandıklarımdan Bu bağlantıyı görmek için Giriş yap veya kayıt ol. Bu bağlantıyı görmek için Giriş yap veya kayıt ol. en çok inandıklarımdan Bu bağlantıyı görmek için Giriş yap veya kayıt ol. en çok inandıklarımdan Karışıklar hangisini kullanıp beğenirsen bilmem ama bi tanesinide olsa beğenirsin inşallah Genişletmek için tıkla ... teşekürler bakıyorum hocam
hoho' Alıntı: githubdan bulduğum tam işine yaraya bilcek 1 kaç altyapı var umaramım dikkatini çeker : Bu bağlantıyı görmek için Giriş yap veya kayıt ol. en çok inandıklarımdan Bu bağlantıyı görmek için Giriş yap veya kayıt ol. Bu bağlantıyı görmek için Giriş yap veya kayıt ol. Bu bağlantıyı görmek için Giriş yap veya kayıt ol. Bu bağlantıyı görmek için Giriş yap veya kayıt ol. Bu bağlantıyı görmek için Giriş yap veya kayıt ol. en çok inandıklarımdan Bu bağlantıyı görmek için Giriş yap veya kayıt ol. Bu bağlantıyı görmek için Giriş yap veya kayıt ol. en çok inandıklarımdan Bu bağlantıyı görmek için Giriş yap veya kayıt ol. en çok inandıklarımdan Karışıklar hangisini kullanıp beğenirsen bilmem ama bi tanesinide olsa beğenirsin inşallah Genişletmek için tıkla ... teşekürler bakıyorum hocam