rwmos rwmos Katılım 20 Eyl 2025 Mesajlar 1 Tepkime puanı 1 Şehir Yurtdışı 20 Eyl 2025 #21 katılıyorum.
Contento Contento#0001 Katılım 5 Eki 2021 Mesajlar 14 Tepkime puanı 5 Şehir İstanbul 20 Eyl 2025 #22 Bol şans diliyorum.
emrebaba34 Bloodsuckerx Katılım 3 Kas 2024 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 Şehir Erzurum 21 Eyl 2025 #23 Katılıyorum
crokxy crokxywashere Katılım 14 Eyl 2022 Mesajlar 127 Tepkime puanı 9 Şehir Ankara 21 Eyl 2025 #24 katıldım
primepanel primepanel Katılım 8 Ocak 2025 Mesajlar 57 Tepkime puanı 8 Şehir Ankara 21 Eyl 2025 #25 hayırlı uğurlu olsun katılıyorum.
SecretLeader ahmetbeyhazretleri Katılım 22 Eyl 2025 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 Şehir İstanbul 22 Eyl 2025 #26 katılıyorum bol şanslar!
Konu Sahibi Arda dcuye.com | Discord Hizmetleri Yönetici arda#0004 Katılım 22 Tem 2021 Mesajlar 14 Tepkime puanı 29 27 Eyl 2025 Konu Sahibi #27 Merhaba DC Türkiye topluluğu, Sunucu açılışımıza özel çekilişimiz tamamlandı. Katılımınız için hepinize teşekkür ederiz! Katılımcı sayısının beklenenin altında kalması nedeniyle dcuye.com bakiye ödülleri iptal edilmiştir. Ancak aşağıdaki özel ödüller kazanan katılımcılarımıza verilecektir: 🏷 1 Haftalık Sabit Konu • @primepanel Platin Üyelik • @mindflayergg • @rwmos Gold Üyelik • @NAYUS • @ArviS • @crokxy Bronz Üyelik • @carpexx • @Contento • @Kozalak • @ahmetemrrr Kazanan arkadaşlarımızı tebrik ederiz! Ödüllerinizi almak için Bu bağlantıyı görmek için Giriş yap veya kayıt ol. sunucusundan ticket oluşturabilirsiniz. Topluluğumuzun bir parçası olduğunuz için teşekkürler; yeni etkinlikler ve sürprizler için bizi takipte kalın! — DC Türkiye Ekibi Tepkiler: primepanel
Merhaba DC Türkiye topluluğu, Sunucu açılışımıza özel çekilişimiz tamamlandı. Katılımınız için hepinize teşekkür ederiz! Katılımcı sayısının beklenenin altında kalması nedeniyle dcuye.com bakiye ödülleri iptal edilmiştir. Ancak aşağıdaki özel ödüller kazanan katılımcılarımıza verilecektir: 🏷 1 Haftalık Sabit Konu • @primepanel Platin Üyelik • @mindflayergg • @rwmos Gold Üyelik • @NAYUS • @ArviS • @crokxy Bronz Üyelik • @carpexx • @Contento • @Kozalak • @ahmetemrrr Kazanan arkadaşlarımızı tebrik ederiz! Ödüllerinizi almak için Bu bağlantıyı görmek için Giriş yap veya kayıt ol. sunucusundan ticket oluşturabilirsiniz. Topluluğumuzun bir parçası olduğunuz için teşekkürler; yeni etkinlikler ve sürprizler için bizi takipte kalın! — DC Türkiye Ekibi