Yardım Shop-bot

Echosal#0001
Dostlar selam bir shop bot alt yapısı arıyorum takas yapabiliriz fakat bana bu acilen lazım

İsteklerim;
kullanıcı komutları
!sipariş durumu ( sadece müşteri permine sahip olanlar yazacak )
!sipariş bilgi ( @ satın alan kişi etiket ) ( Satın alım tarihi ) ( Satın alınan ürün örnek 100 üye offline )

YÖNETİCİ KOMUTLARI
!üye-satın-alım @ ürün satın alan kişi x ürünü
!sipariş-tamamla @satın alan kişi etiket ( SADECE DÜKKAN SAHİBİ VE YÖNETİCİ PERMİ OLANLAR KULLANACAK ) Yönetici Siparişi tamamla yaptık dan sonra BOT OTOMATİK OLARAK sipariş takip adlı kanal a sipariş veren kişiyi etiketleyerek #görüşerin adlı kanal a görüş yapmayı unutma diye otomatik yazacak

sworond
Merhaba sana verecek bir altyapım bulunmamakta fakat Bu dediklerin gibi olan bir Shop Bot Biliyorum.

Burası destek sunucusu Botun ismi Shop Bot hatta forumda bulunan xdlips adlı arkadaşımız.

iyi forumlar...

Aventia

Aventia | Yasin
Moderator
aventia
Konu doğru kategoriye taşındı. Eğer ki düşüncen bir alım-satım veya takas ise lütfen bunu belirt, ona göre alınacak olarak taşıyayım.

xd. lips#0001
Dostlar selam bir shop bot alt yapısı arıyorum takas yapabiliriz fakat bana bu acilen lazım

İsteklerim;
kullanıcı komutları
!sipariş durumu ( sadece müşteri permine sahip olanlar yazacak )
!sipariş bilgi ( @ satın alan kişi etiket ) ( Satın alım tarihi ) ( Satın alınan ürün örnek 100 üye offline )

YÖNETİCİ KOMUTLARI
!üye-satın-alım @ ürün satın alan kişi x ürünü
!sipariş-tamamla @satın alan kişi etiket ( SADECE DÜKKAN SAHİBİ VE YÖNETİCİ PERMİ OLANLAR KULLANACAK ) Yönetici Siparişi tamamla yaptık dan sonra BOT OTOMATİK OLARAK sipariş takip adlı kanal a sipariş veren kişiyi etiketleyerek #görüşerin adlı kanal a görüş yapmayı unutma diye otomatik yazacak
Merhabalar, bir altyapım bulunmuyor ancak bu özelliklere sahip ShopBot adında bir botum bulunmakta. ShopBot ile ilgili bir konu forumda açmıştım önceden. Eğer istiyorsan bir benzerini sunucuna özel ücretli bir şekilde tasarlayabilirim.

KenDayy#0001
Yapılabilir bir atlyapı böyle birşey yapmayı planlıyorum.

zedyn.js
Dilerseniz ben yapabilrim bahsettiğiniz altyapıyı, ilgileniyorsanız zédyN#0210 DM atabilirsiniz.

* ücretli

Konu Sahibi
Echosal202
Echosal#0001
Dilerseniz ben yapabilrim bahsettiğiniz altyapıyı, ilgileniyorsanız zédyN#0210 DM atabilirsiniz.

* ücretli
Üzgünüm normalde üşeniyorduk fakat bir çare gelmeyince/Bulamayınca kendimiz çalışmalara başladık.

• Beğen
Tepkiler: zedyn

Konuyu 0 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 0 ziyaretçi)

• Bilgi