Alınacak SADECE HESAP AÇARAK PARA KAZANMAK İSTERMİSİN?

Calpim#0008
Kolay gelsin, zor ve uğraştırıcı duruyor.

seamk62

Bu kullanıcı dolandırıcılık sebebiyle yasaklanmış, ticaret yapmayın!
Dolandırıcı
tokeneconomics#6265

Aventia

Aventia | Yasin
Moderator
aventia
olumsuz tarayıcıdan discord açıp discord'u tarayıcıdan aç diyor sonrasında benim dediğim isimle hesap açıcaksınız ve hiçbir şekilde gmail telefon yazmıcaksınız sadece doğum tarihini yazıcaksın benim dediğim discord'a girip owo daily yazıcaksın sana kutu ve owo money vericek sonrasında hesabın tokenini bana atıcaksın. çok uzun yazdım ama çok kısa bi işlem 1 hesap = 1 tl
Gmail yazmadan hesabı nasıl açacağız, bunun hakkında bilgi verebilir misin ?

Yunuss#0001
Gmail yazmadan hesabı nasıl açacağız, bunun hakkında bilgi verebilir misin ?
Şöyle açılıyor diye biliyorum yeni gizli sekme açıyor sonra oraya bi sunucu daveti yapıştırıyor örnek discord.gg/nitroo o sunucuda hangi ismi kullanmak istersiniz diye soruyor bir isim giriyorsun sonra doğum tarihi giriyorsun ve hesap oluşuyor şifre ve e posta isteğe bağılı koyuyorsun.Ama tek kullanımlık oluyor öylede hesap :)

Aventia

Aventia | Yasin
Moderator
aventia
Şöyle açılıyor diye biliyorum yeni gizli sekme açıyor sonra oraya bi sunucu daveti yapıştırıyor örnek discord.gg/nitroo o sunucuda hangi ismi kullanmak istersiniz diye soruyor bir isim giriyorsun sonra doğum tarihi giriyorsun ve hesap oluşuyor şifre ve e posta isteğe bağılı koyuyorsun.Ama tek kullanımlık oluyor öylede hesap :)
Anladım peki tokeni ile giriş yapılabilir mi ?

Konu Sahibi
maybe#0006
Herhangi bir tarayıcıdan gizli sekme ile hesap açıyorsun doğum tarihi giriyorsun ve sunucuna giriyorsun sonra owo kurallarını kabul edip tokeni alıp direk tarayıcıyı kapatıyorsun çıkış yaparsan token değişiyor diye biliyorum bu kadar.

Aventia

Aventia | Yasin
Moderator
aventia
Herhangi bir tarayıcıdan gizli sekme ile hesap açıyorsun doğum tarihi giriyorsun ve sunucuna giriyorsun sonra owo kurallarını kabul edip tokeni alıp direk tarayıcıyı kapatıyorsun çıkış yaparsan token değişiyor diye biliyorum bu kadar.
Tokenin değişmemesi için buradaki püf nokta çıkış yapmamak yani değil mi ?

Konu Sahibi
maybe#0006
botum hazır dediklerimi yapıp 0 dan başlayarak hesapları açarsanız 1 tl den satın alırım + olarak owo moneyde atabilirim.
ne kadar ederseniz karşılığını veririm.

Konu Sahibi
maybe#0006
botum hazır dediklerimi yapıp 0 dan başlayarak hesapları açarsanız 1 tl den satın alırım + olarak owo moneyde atabilirim.
ne kadar ederseniz karşılığını veririm.
örnek
0 dlşsak
1 dkaslşdkaş
2 dklaşsdşkal
3 dklşaskda
4 kldşsakdsa
gibi hesapları açıp owo kurallarını kabul edip owo dailyden parayı alıp sonrasında owo botu size özelden mesaj atıyor rastgele cevaplar vericeksiniz ve kutu vericek size sonrasında tokeni alıcaksınız ve işlem biticek.

Aventia

Aventia | Yasin
Moderator
aventia
örnek
0 dlşsak
1 dkaslşdkaş
2 dklaşsdşkal
3 dklşaskda
4 kldşsakdsa
gibi hesapları açıp owo kurallarını kabul edip owo dailyden parayı alıp sonrasında owo botu size özelden mesaj atıyor rastgele cevaplar vericeksiniz ve kutu vericek size sonrasında tokeni alıcaksınız ve işlem biticek.
Kolay gözüküyor, deneyip dönüş yapacağım.

Aventia

Aventia | Yasin
Moderator
aventia
Lütfen uygunsuz yorumlardan ve tartışmalardan kaçının.

Konuyu 0 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 0 ziyaretçi)

• Bilgi