Yardım Şablon Sunucusu Açmayı Düşünüyorum, fikriniz nedir?

4wuqey#0001
Merhaba,
Discord şablonları sunucu kurarken hepimizin işine yarıyor fakat bu şablonları isteğinize göre bulabilmek zor :) Bunun için yüzlerce şablonun olduğu bir sunucu açmak istiyorum.Bunu düşünme nedenlerimden biri ise insanların şablonları para ile satması.Siz böyle bir sunucuyu yararlı buluyor musunuz?

Calpim#0008
İnsanların işine kesinlikle yarayacaktır, öyle ki farklı siteler üzerinde bu şablonları para karşılığı satmaktalar.
başarılar dlerim.❤️

Konu Sahibi
Umut
4wuqey#0001
İnsanların işine kesinlikle yarayacaktır, öyle ki farklı siteler üzerinde bu şablonları para karşılığı satmaktalar.
başarılar dlerim.❤️
Teşekkürler, arkamda pek fazla kişi olmadığı için çok büyüyemeyeceğini düşünüyorum.

Aventia

Aventia | Yasin
Moderator
aventia
Şablon sunucusu güzel fikir, yararlı olacaktır fakat bu sunucu için şablon paylaşımı yapan ve yeni şablonlar üreten bir ekip kurman gerekebilir.

• Beğen
Tepkiler: Umut
Spany#6964
Merhaba,
Discord şablonları sunucu kurarken hepimizin işine yarıyor fakat bu şablonları isteğinize göre bulabilmek zor :) Bunun için yüzlerce şablonun olduğu bir sunucu açmak istiyorum.Bunu düşünme nedenlerimden biri ise insanların şablonları para ile satması.Siz böyle bir sunucuyu yararlı buluyor musunuz?
Eskiden bunu yapanı tanıyordum invite ile şablon erişiliyordu ve tutmuştu yani biraz reklam verdirmen gerek owo ile reklam kanalı veya inv ile reklam kanalları açtırarak büyütebilirsin.

• Beğen
DiOne ▽#3014
Merhaba,
yardım edebilirim elimde program bulunuyor El DiOne#3014

Bulvarın Oyuncusu#9286
Güzel fikir fakat bunun için çok fazla sayıda site var. İnsanlar bir komut ile istediği şablonları sunucularına entegre edebiliyor.

• Kalp

Konuyu 1 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 ziyaretçi)

• Bilgi