Satılık Rozetli hesap satışı

Soufly
2 onaylı botlu discird developer rozetli hesap satılıktır.

Ekli dosyalar

• IMG_20211123_093825.jpg
    IMG_20211123_093825.jpg
    46.6 KB · Görüntüleme: 668

burakuss

Bronz Üye
catworn
itemsatış üzeri satıyor musunuz?

quak#6086
Sanırım yaptığın şey büyük bir hata discord rozetli hesap satışları yasaktır discord bunları tespit edip rozetleri alabiliyor ve ayrıca en önemlisi botu doğrulanmış bir hesaba sahip kişiler botlarını satmış sayılıyor buda token satmak kadar kötü birşey

InFlames#2005
Sanırım yaptığın şey büyük bir hata discord rozetli hesap satışları yasaktır discord bunları tespit edip rozetleri alabiliyor ve ayrıca en önemlisi botu doğrulanmış bir hesaba sahip kişiler botlarını satmış sayılıyor buda token satmak kadar kötü birşey
Burada herkes satıyor hiç yakalanan olmadı tespit edemezler.

quak#6086
Burada herkes satıyor hiç yakalanan olmadı tespit edemezler.
Satın alanların o hesapla tekrardan geri dönüş sağladığını gördünmü peki ben görmedim discord farklı giriş yerlerini görebildiğinden bilgilerle uyuşmamazlıktan çok rahatça anlayabiliyor bu bir risk aldıktan sonrada bu risk gitmez ve yinede bu tehlikeyi göze almamak gerek hem parandan hemde hesaptan olursun

InFlames#2005
Satın alanların o hesapla tekrardan geri dönüş sağladığını gördünmü peki ben görmedim discord farklı giriş yerlerini görebildiğinden bilgilerle uyuşmamazlıktan çok rahatça anlayabiliyor bu bir risk aldıktan sonrada bu risk gitmez ve yinede bu tehlikeyi göze almamak gerek hem parandan hemde hesaptan olursun
Farklı giriş yerlerini anlıyor ama ban felanda atmıyor zaten atması çook saçma olurdu istanbul sonra niğde sonra ankaradan giriş yaptım 2 hafta içinde ne ban yedim ye hesap devre dışı felan bırakıldı ban riski dikkate alınmayacak kadar az o kişilerinde tekrar giriş yaptığını gördüm partnerli hesap aldı birisi ve istediği zaman girip çıkıyor hesap asıl ingilterede oluşturulmuş risk dediğim gibi çok düşük

kedy

.gg/amongusturkiye
Yönetici
kedy0
Olay Discord'un giriş noktalarını tespit etmesi değil. Eğer kanıtlar ile birlikte support'a şikayet edilrse hesap direkt olarak kapatılıyor. Bu yüzden çoğu insan hesap satışı yaparken hesap idsi veya hesap discrim'i(etiketi) belirtmiyor.

Discord hesabın satıldığını kendi kendine tespit edemez fakat doğru kanıtlarla şikayet sunulursa hesap kapatılır. Bu konu altında bunu daha fazla tartışmayın lütfen.

@soufly Hesap güvenliğin için açık bilgileri sansürlemeni öneririm, iyi satışlar.

Javins#2517
DoktorKurt#1946 ulaşır mısın

Konuyu 1 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 ziyaretçi)

• Bilgi