Yetkili Arıyorum Roblox adlı oyunda "Pet Simulator X" Tarzı Oyun yapacağım ve onun için ekip lazım.

SpectureOfficial
Merhaba ! Ben Specture, yakın zamanda almış olduğum karar ile Roblox adındaki oyun platformundaki "Pet Simulator X" tarzında oyun açma kararı aldım , fakat bana yardım edecek kimse olmadığı için açıkcası zorlanıyorum , ve bu formu görüp bana yardıma gelecek insanlar olabileceğini düşünüyorum.

ALINACAKLAR :
2X DEVELOPER
2X BUILDER
2X MODELLER
2X DESIGNER
2X SCRIPTER
2X ADMIN
2X MODERATOR

( NOT: KİŞİLER GÖNÜLLÜLÜK ESASINDA ÇALIŞMIŞ OLUP , HİÇBİR MAAŞ ALMAYACAKLARDIR. )

İletişim Bilgileri :
DISCORD ; SPECTURE#0216

Calpim#0008
Geniş bir ekip kurmak istiyorsun, umarım aradığın kişileri bulup güzel işler ortaya koyarsınız. Başarılar...:sandavic:

• Kalp
Tepkiler: SPECTURE
éwing#7777
Merhaba ! Ben Specture, yakın zamanda almış olduğum karar ile Roblox adındaki oyun platformundaki "Pet Simulator X" tarzında oyun açma kararı aldım , fakat bana yardım edecek kimse olmadığı için açıkcası zorlanıyorum , ve bu formu görüp bana yardıma gelecek insanlar olabileceğini düşünüyorum.

ALINACAKLAR :
2X DEVELOPER
2X BUILDER
2X MODELLER
2X DESIGNER
2X SCRIPTER
2X ADMIN
2X MODERATOR

( NOT: KİŞİLER GÖNÜLLÜLÜK ESASINDA ÇALIŞMIŞ OLUP , HİÇBİR MAAŞ ALMAYACAKLARDIR. )

İletişim Bilgileri :
DISCORD ; SPECTURE#0216
Admin yada moderator olabilirim.

• Beğen
Tepkiler: SPECTURE
naturezzaa
Ücretsiz olarak scripter, developer, designer bulman zor, bütçen yok mu?

Shreyaz#2004

ALINACAKLAR :
2X DEVELOPER
2X BUILDER
2X MODELLER
2X DESIGNER
2X SCRIPTER
2X ADMIN
2X MODERATOR

İletişim Bilgileri :
DISCORD ; SPECTURE#0216
Hocam, yeni etiketin atabilir misin? Veya etiketimi arkadaşlık isteği atabilirsin.

Shreyaz#2004

Konuyu 1 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 ziyaretçi)

• Bilgi