- can#0002
- Sunucu adı: Raven ― ravencode.live
- Sunucu adresi:
Bu bağlantıyı görmek için Giriş yap veya kayıt ol.
- Sunucu hakkında:
Burası, gelişmeyi hedefleyen olağanüstü bir kod paylaşım topluluğudur. Birileriyle sohbet edebileceğin güzel kanallar var. Bu sunucu, iyi arkadaşlıklar kurabileceğin sıcak bir ortamdır. Eğer Discord.js, Eris, Python, HTML veya CSS hakkında herhangi bir sıkıntın var ise sadece yazman yeterli. Yardımcılar elinden geldiğince sana yardım edecektir. Herhangi bir geri dönüş alamıyorsan @Yardımcı rolünü etiketleyebilirsin.
Kod yardımlarını sadece Yardım kategorisi altında ki kanallarda alabilirsiniz. Kanalları göremiyorsanız,
Bu bağlantıyı görmek için
Giriş yap veya kayıt ol.
Giriş yap veya kayıt ol.
üzerinden tepkiler aracılığı ile @Yardım rolüne sahip olmalısınız.Sunucuda iyi zaman geçirebilmek için lütfen aşağıda belirtilmiş olan ve
Giriş yap veya kayıt ol.
kanalında ki kuralları oku.

Ayrıca, sitemize giriş yaparak sunucuda ki geliştiricilerimiz tarafından kodlanan ve herkese açık bir şekilde paylaşılan tüm JavaScript, HTML, Python ve CSS kodlarına erişim sahibi olabilirsiniz.

Giriş yap veya kayıt ol.
Topluluğumuzun geleceğinde ki pozisyonunda seni de aramızda görmek isteriz! Sadece sohbetin tadını çıkar. Bu yazıyı okuduktan sonra iyi bir insan ol ve kuralları çiğneme. Unutma, yaptığın bir şey yüzünden uyarılabilirsin.
Son düzenleme: