Yardım Projem:?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konu Sahibi
Echosal202
Echosal#0001
Eğer bahsettiğiniz bot bu ise tamamen bana ait. Ayrıca Via Botlist'te bana ait. İkisi de bana ve Sinquary'a ait. Hala yalancıyı oynamaya gerek var mı?
hmmm anlıyorum dostum fakat şöyle diyeyim buraya 1000 şahit yığarım vianın bana ait olduğuna şahitlik ederler :) via ismini ben 7 kere farklı sürümlerde çıkarmış birisiyim

Konu Sahibi
Echosal202
Echosal#0001
ve şunu tekrar edeyim via eskiden açık ve kapatılmış bir bottur ki alt yapısıda özenle yapıldı hatta @Alien202 @mecab ile beraber yapıldı

Konu Sahibi
Echosal202
Echosal#0001
Eğer bahsettiğiniz bot bu ise tamamen bana ait. Ayrıca Via Botlist'te bana ait. İkisi de bana ve Sinquary'a ait. Hala yalancıyı oynamaya gerek var mı?
ha bu arada sanırım türkçe bilmiyorsunuz;
via botlist bile var sizce isimler aynı olamaz mı ?
dedim via botlist benim demedim

Yusuf.#0011
Ekran görüntülerindeki bottan bahsediyorsan bana ait. Başka botu bilmem ben. Hala yalan söylemenin bir anlamı yok. Burada yalancı şahitlerle işim olmaz benim. Ben direkt botun bana ait olduğunu gösteren sistemleri gösterebilirim.

Konu Sahibi
Echosal202
Echosal#0001
Ekran görüntülerindeki bottan bahsediyorsan bana ait. Başka botu bilmem ben. Hala yalan söylemenin bir anlamı yok. Burada yalancı şahitlerle işim olmaz benim. Ben direkt botun bana ait olduğunu gösteren sistemleri gösterebilirim.
başka bir bot diyorum efendim

Konu Sahibi
Echosal202
Echosal#0001
bu arada bende botun bana ait olduğunu gösterebilirim o sorun değil

Aventia

Aventia | Yasin
Moderator
aventia
Selamlar, lütfen konuyu daha fazla uzatmayınız. Birisi hakkında şikayet için:
>

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu 1 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 ziyaretçi)

• Bilgi