- naturezzaa
Uzun süredir bu işle uğraşıyorum ve artık işin profesyoneli olduğumu düşünüyorum. Sadece ₺20 hayalinizde ki sunucuyu yapabilirim. Ödemeler itemsatış üzerinden yapmaktadır. İtemsatış’ta bakiye yükleme ve satın alım işlemleri 3D Secure güvenlik sistemi ile gerçekleşir. Bu sitede bizim profilimizde "Güvenilir Satıcı" yazısı mevcuttur. Bu sayede müşterilerimiz güvenli şekilde alışveriş yapmanın keyfini çıkarır.
→ Sunucu sıfırdan özenle yapılır, tüm kanal ve roller isteğinize göre yapılır ve entegre edilir.
→ Botlar sunucunuza kurulur ve sistemler hazır hale getirilir.
→ Herhangi bir problem olduğu veya servise yoğun talep olması halinde hız ve başlangıç süresinde değişimler olabilir.
→ Yaptığım işi kaliteli ve düzenli yapıyorum, örneklerimi görmek isteyen, bilgi almak isteyen ve iletişime geçmek isteyen Veld#2346 yazabilir.
→ Eğer ki benden sipariş alırsanız şu avantajlara sahip olursunuz:
→ Sunucu sıfırdan özenle yapılır, tüm kanal ve roller isteğinize göre yapılır ve entegre edilir.
→ Botlar sunucunuza kurulur ve sistemler hazır hale getirilir.
→ Herhangi bir problem olduğu veya servise yoğun talep olması halinde hız ve başlangıç süresinde değişimler olabilir.
→ Yaptığım işi kaliteli ve düzenli yapıyorum, örneklerimi görmek isteyen, bilgi almak isteyen ve iletişime geçmek isteyen Veld#2346 yazabilir.
→ Eğer ki benden sipariş alırsanız şu avantajlara sahip olursunuz:
- İlk siparişinizde paralı sistemleri ücretsiz olarak kuruyoruz
- 2. Siparişinizde sunucunuza özel tasarımlar yapılır
- 3. Siparişinizde Özel müşterimiz olarak sayılırsınız. Özel müşterilerimize daha hızlı hizmet ve yukardaki avantajlar geçerli olacak şekilde yapılır. Sunucularına koruma garantisi veririz, sunucunun zarar görmesi durumunda 1 seferlik özel müşterilere tekrardan yapılır.