Şikayet PRESTİJ TEDARİK – Çekiliş Mağduriyeti

torreal1
Merhaba,
Daha önce bu kişilerle herhangi bir problem yaşamamıştım; daha önce kendilerinden Netflix hesabı satın almıştım ve ufak aksaklıklar yaşansa da teslim sağlanmıştı. Daha sonra düzenledikleri 1 Aylık 14x Discord Boost çekilişine katıldım. Çekilişi kazandıktan sonra boostların basılmasını istediğim sunucu bilgisi istendi; Discord sunucum olmadığı için bir arkadaşımı desteklemek amacıyla onun sunucusunun bağlantısını ilettim.

Boostlar çekilişi kazandıktan 1 gün sonra (22.01.2026) tarihinde ilgili sunucuya basıldı ancak tarafıma herhangi bir bilgilendirme yapılmadan 28.01.2026 tarihinde geri çekildi. Durumu fark eden arkadaşımın bana haber vermesi üzerine ilgili kişilerin Discord sunucusunda ticket açarak durumu sorduğumda, boostların “satıldığı” iddia edildi. Bu iddiaya dair kanıt istediğimde, kanıt olmadığı, buna rağmen kanıtı benim göstermem gerektiği söylendi.

Görüşme sırasında tarafıma yönelik olarak “sanki para vermişsiniz”, “bir gidin Allah aşkına” gibi saygısız ve aşağılayıcı ifadeler kullanıldı; çekilişi ücretsiz olarak kazandığımı ve herhangi bir ödeme yapmadığımı söylememe rağmen konu ciddiye alınmadı. Konuyu açıklığa kavuşturmak istemeye devam ettiğimde ise, tarafıma “zorunlulukla iade istemeye çalıştığım” denilerek Discord sunucularından yasaklandım. Banlanmadan önce herhangi bir somut kanıt gösterilmedi veya net bir açıklama yapılmadı. Ortada somut bir kanıt olmamasına rağmen kazanmış olduğum çekiliş ödülünün geri alınmasını, kullanılan üslubu ve sonrasında susturularak banlanmamı haksız ve keyfi buluyorum.

KANIT;

Ekli dosyalar

• prestij.png
    prestij.png
    979.6 KB · Görüntüleme: 35
  • ban.png
    ban.png
    18.2 KB · Görüntüleme: 37
  • dm.png
    dm.png
    282.9 KB · Görüntüleme: 33
Konu Sahibi
torreal1
torreal1
GÜNCELLEME:
Yapılan görüşmeler sonucunda, yaşanan sürecin bir yanlış anlaşılmadan kaynaklandığı belirtilmiş ve çekilişten kazandığım boostlar yeniden tanımlanmıştır. Bu noktada sorun teknik olarak çözüme kavuşmuştur.

Bununla birlikte süreçte yaşanan iletişim şekli ve kanıt sunulmadan yapılan değerlendirme nedeniyle oluşan durumun da göz önünde bulundurulması gerektiğini düşünüyorum. Konu, benzer durumları yaşayabilecek kişiler için bilgilendirme amacıyla paylaşılmaktadır.

wtahax.
Merhabalar,
Sorunun çözüme kavuşmasına ve yanlış anlaşılmanın giderilmesine sevindik.
İletişim süreci ve üslup konusundaki haklı eleştiriniz yönetimimiz tarafından dikkate alınmıştır. Müşteri memnuniyeti (veya çekiliş kazananı memnuniyeti) bizim için esastır; bu süreçten biz de firma olarak gerekli dersleri çıkardık ve ilgili birimlerimize gerekli uyarıları yaptık.
Amacımız her zaman çözüm odaklı olmaktır. Boostlarınızı iyi günlerde kullanmanızı dileriz.
İyi forumlar."

Konu Sahibi
torreal1
torreal1
GÜNCELLEME – 08.02.2026

Daha önce yaşanan sorun üzerine yapılan görüşmeler sonucunda, telafi amacıyla tarafıma 1 aylık Discord boost tanımlanmış ve konunun çözüldüğü ifade edilmişti. Ancak aradan kısa bir süre geçtikten sonra, tanımlanan boostlar yeniden herhangi bir bilgilendirme yapılmadan geri çekilmiştir.

Bu durumu fark ettikten sonra ilgili kişilerle tekrar iletişime geçmeye çalıştım ve mesaj yoluyla durumu ilettim. Ancak gönderdiğim mesajlara herhangi bir geri dönüş yapılmamış, konuya dair açıklama veya gerekçe sunulmamıştır.

Başta “telafi edildi” denilerek çözüme kavuşturulan bir sorunun tekrar aynı şekilde yaşanması ve üstelik iletişim kanallarının tamamen kapatılması, verilen sözlerin kalıcı olmadığını göstermektedir. Daha önceki süreçte olduğu gibi, somut bir kanıt veya geçerli bir açıklama tarafıma iletilmemiştir.

Bu nedenle mağduriyetimin devam ettiğini ve sorunun hâlen çözülmediğini belirtmek istiyorum. Konuyu, benzer durumları yaşayabilecek kişilerin bilgilenmesi amacıyla güncelliyorum.

Ekli dosyalar

• image.png
    image.png
    28.6 KB · Görüntüleme: 14
  • image.png
    image.png
    75.4 KB · Görüntüleme: 11

Konuyu 1 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 ziyaretçi)

• Bilgi