Şikayet PRESTİJ TEDARİK – 750 TL Public Boost Method Mağduriyeti (Ban + İade Reddi)

xKezzy#0001
Şikayetçi Olduğunuz Üye
@onyxpvp
Şikayet Nedeni
750 TL'ye public boost method satılması.
Şikayet ile İlgili Konu Linki
https://dcturkiye.com/konular/prestij-tedarik-yeni-urunlerle-tekrar-karsinizda.14412/
Merhaba arkadaşlar,

Prestij Tedarik adlı sunucuda yaşadığım olayı kanıtlarıyla (SS ile) paylaşmak istiyorum. Kimseye iftira atmadan, tamamen yaşadığım süreci anlatacağım.

Sunucudan 750 TL karşılığında “boost method” satın aldım. Şunu baştan söyleyeyim:
Methodun çalışıp çalışmadığı kısmına kesin hüküm vermiyorum, çalışıyor olabilir. Ancak benim yaşadığım problem şu:

Method içeriğinde ciddi bilgi eksikleri vardı. Adımlar yeterince açık değildi, kritik noktalar anlatılmamıştı. Bu yüzden ilk denemelerimde uygulayamadım / başarısız oldum ve destek almak için yetkililere yazdım.

Bu süreçte internette araştırma yapınca aynı methodun çok daha düşük fiyatlara (20-30 TL bandında) satıldığını da gördüm. Bunu sorduğum anda ise konuyu açıklamak yerine sunucudan direkt banlandım.

Daha sonra yaşadığım bu durum nedeniyle iade talep ettim, fakat iade yapamayacaklarını söylediler.

Asıl rahatsız olduğum nokta ise şu:
Yetkili kişi, herhangi bir kanıt sunmadan “satıcıyla anlaşmışsın / yan hesap açmışsın / satıcıyla anlaşmış olabilirsin” tarzında ithamlarda bulundu.
Bu iddialar tamamen asılsız. Benim böyle bir şeyle hiçbir alakam yok. Üstelik bu şekilde suçlayıcı bir üslup kullanılması hem haksız hem de müşteriye karşı çok yanlış.

Ben burada kimseyi karalamak istemiyorum. Ancak:

• Ürün açıklamalarının yetersiz olması
  • Destek yerine ban atılması
  • İade talebinin reddedilmesi
  • Ve üstüne kanıtsız şekilde “satıcıyla anlaşma” ithamı yapılması

bunların hepsi çok kötü bir deneyimdi.

Konuşma ekran görüntülerini de konuya ekleyeceğim. Bu sunucudan alışveriş yapacak arkadaşların daha dikkatli olmasını tavsiye ederim.

Not: Bu paylaşımın amacı herhangi bir kişi/kurumun itibarını zedelemek değildir. Yalnızca yaşadığım mağduriyeti, almayı düşünen kişilerin fikir sahibi olabilmesi için kendi deneyimim çerçevesinde paylaşmaktayım. Paylaşımda yer alan tüm ifadeler iddia/kişisel deneyim niteliğindedir ve ilgili konuşmaların ekran görüntüleri mevcuttur.

İlgili ss dosyaları:
1769700346435.png

1769700034707.png

SS’de görüldüğü üzere ‘satıcıyla anlaşmışsın / yan hesap açmışsın’ iddiası var. Bu iddiaları hangi kanıta dayanarak söylediklerini açıklamalarını rica ediyorum.

Ekli dosyalar

• 1769699941875.png
    1769699941875.png
    73.8 KB · Görüntüleme: 44
crokxywashere
Method neden alırsın ki ne gibi ekstra bi bilgi bekliyordun saçma olmuş. Geçmiş olsun

xemirrw.
Ss lerde sadece yetkili ile olan konuşman var satın alım sürecine dair tek bir sohbet konuşması göremedim. Açıkçası bu forum yetkililer tarafından bana ulaştırılınca böyle birşeyin olması hem size sunamadığımız iyi hizmetten ötürü hemde zedelenecek olan itibarımızdan ötürü canımı sıktı. Fakat bakıyorum da ortada var olan şey mağduriyet değil bir iftira. Stok sorumlusu ben olmadığımda dolayı değişim/iade gibi işlemleri size gerçekleştiremem. Lakin bu durumda iadenizi satın aldığınız yetkili bile yapmaz. İlk olarak çok ama çok merak ettiğim nokta olan; 20₺ ye bu metodu nereden buldunuz? Bizim methodlarımız public değildir. İkinci noktaya değinirsek sunduğunuz kanıtlar arasında konuyla tek bağlantılı kısım Eyüp kardeşimle olan sohbetin ve bunun haricinde başka birşey göremedim. Etiketlediğin yetkilinin konuya alakası bile yok sunduğun (sözde) kanıtlara bakılırsa. Forum üzerinde mağduriyet göremedim açıkçası..

Konu Sahibi
xKezzy#0001
Ss lerde sadece yetkili ile olan konuşman var satın alım sürecine dair tek bir sohbet konuşması göremedim. Açıkçası bu forum yetkililer tarafından bana ulaştırılınca böyle birşeyin olması hem size sunamadığımız iyi hizmetten ötürü hemde zedelenecek olan itibarımızdan ötürü canımı sıktı. Fakat bakıyorum da ortada var olan şey mağduriyet değil bir iftira. Stok sorumlusu ben olmadığımda dolayı değişim/iade gibi işlemleri size gerçekleştiremem. Lakin bu durumda iadenizi satın aldığınız yetkili bile yapmaz. İlk olarak çok ama çok merak ettiğim nokta olan; 20₺ ye bu metodu nereden buldunuz? Bizim methodlarımız public değildir. İkinci noktaya değinirsek sunduğunuz kanıtlar arasında konuyla tek bağlantılı kısım Eyüp kardeşimle olan sohbetin ve bunun haricinde başka birşey göremedim. Etiketlediğin yetkilinin konuya alakası bile yok sunduğun (sözde) kanıtlara bakılırsa. Forum üzerinde mağduriyet göremedim açıkçası..
Merhaba,

Öncelikle konuya dönüş yaptığınız için teşekkür ederim.

Satın alım sürecine dair SS olmaması, satın alımın gerçekleşmediği anlamına gelmiyor. Satın alım/ödeme sürecine dair elimde bulunan kanıtları dekont vesaire de paylaşabilirim.

Paylaşımımda hiçbir şekilde “kesin dolandırıcılık” gibi bir ifade kullanmadım. Yaşadığım süreci kendi deneyimim üzerinden aktardım. Bu nedenle “iftira” ifadesini kabul etmiyorum. İddia ettiğiniz gibi bir iftira varsa bunun hangi kısmı olduğunu belirtmenizi rica ederim.

“Stok sorumlusu olmadığınız için iade/değişim yapamam” demenizi anlıyorum. Ancak benim açımdan muhatap olduğum yer Prestij Tedarik sunucusu. Kullanıcı olarak içerideki görev dağılımı beni bağlamıyor. Sunucuda satın aldığım ürünle ilgili destek/iade sürecinde mağdur edilmemem gerekir.

“20 TL’ye nereden buldunuz?” sorunuza gelirsek:
Ben internette araştırma yaptığımda benzer içeriklerin çok daha düşük fiyatlara satıldığını gördüm. İster “public” ister “benzer method” olarak adlandırın, bu benim yaşadığım temel problemi değiştirmiyor: Satın aldığım içerikte ciddi bilgi eksikleri vardı ve ilk aşamada uygulayamadım. Bunu sorduğumda ise açıklama yapmak yerine banlandım.

Ayrıca SS’lerde görüleceği üzere tarafıma yönelik olarak “satıcıyla anlaşmışsın / yan hesap açmışsın” gibi ithamlarda bulunulmuş. Bu iddiaların hangi kanıta dayanarak söylendiğini soruyorum. Eğer elinizde somut delil varsa paylaşabilirsiniz, yoksa bu söylemlerin geri çekilmesini rica ediyorum.

Benim tek amacım karalama yapmak değil; yaşadığım deneyimi ve süreci paylaşmak. Eğer konu çözülmek isteniyorsa, satın alım yaptığım ürünle ilgili net açıklama ve mümkünse iade/değişim gibi bir çözüm sunulmasını bekliyorum.

klyzon.
Merhaba Sayın Kullanıcı ve Değerli Forum Üyeleri,
Bahsi geçen şikayet konusu tarafımızca incelenmiş olup, yaşanan yanlış anlaşılmaları gidermek ve duruma açıklık getirmek adına maddeler halinde cevap vermek isteriz. Müşteri memnuniyeti bizim için önemlidir ancak sattığımız ürünün doğası gereği bazı prosedürlerimiz bulunmaktadır.
1. İade Talebinin Reddedilmesi Hakkında (Ürünün Niteliği)
Satın alınan ürün bir oyun içi eşya, hesap veya sanal para değildir. Bu bir "bilgi" ve "yöntem" (method) satışıdır. Dijital bilgi ürünlerinde, yöntem bir kez öğrenildiğinde veya teslim edildiğinde "kullanılmamış" sayılamaz ve geri iadesi mümkün değildir. Tıpkı bir yazılım lisansı veya dijital kod gibi, bu bilginin de tarafınızca öğrenildikten sonra tarafımıza "iade edilmesi" teknik olarak imkansızdır. İade reddi kararımız keyfi değil, ürünün dijital doğası gereğidir.
2. Fiyat Politikası ve Methodun Güncelliği Hakkında
Piyasada veya aracı sitelerde 20-30 TL bandında satılan yöntemlerle bizim sunduğumuz hizmetin kıyaslanması teknik olarak doğru değildir.
Bahsettiğiniz ucuz yöntemler, genellikle "fixlenmiş" (yamalanmış/artık çalışmayan) ve herkesin eline düşmüş eski versiyonlardır.
Bizim sunduğumuz yöntem ise, bu eski açığın üzerine geliştirilmiş, güncel ve "fixlenmeyecek şekilde" revize edilmiş özel bir varyasyondur.
Bu güncel yöntem, sektörde sadece geliştirici ekipte ve sınırlı sayıda (3-4 kişi) satıcıda bulunmaktadır. Dolayısıyla ödediğiniz ücret, herkese açık (public) bir bilgiye değil; çalışan, güncel ve özel bir bilgiye (private method) erişim bedelidir.
3. Banlanma Sebebi ve Yanlış Anlaşılma Üzerine Özür
Banlanma sürecinizle ilgili olarak iki hususu netleştirmek isterim:
İsrar ve Süreç: İade yapılamayacağı net bir dille belirtilmesine rağmen, sürecin sürekli başa sarılması ve yoğun ısrar, ne yazık ki iletişim kanalımızı tıkadığı için bir yaptırım uygulanmasını gerektirmiştir.
Yanlış Anlaşılma (Özür): O dönemde sunucumuza yönelik yoğun "token" saldırıları ve kötü niyetli yan hesap (fake) girişleri mevcuttu. Güvenlik ekibimiz, sizi de bu kötü niyetli hesaplardan biri veya "satıcıyla anlaşmalı manipülatif bir hesap" olarak yanlış değerlendirmiş olabilir. "Satıcıyla anlaşmışsın" ithamı ve bu yanlış değerlendirme nedeniyle şahsım ve Prestij Tedarik ekibi adına sizden özür dilerim. Bu durum tamamen o anki güvenlik krizinin yarattığı bir hassasiyetten kaynaklanmıştır, kişisel bir art niyet yoktur.
Sonuç olarak; ürünümüzün arkasındayız ve güncel method sağladığımızı garanti ediyoruz. Ancak yaşanan iletişim kazası ve yanlış ithamlar adına üzüntülerimizi bildiririz.
Saygılarımla,
Prestij Tedarik Yönetimi

klyzon.
Merhaba ben Prestij Tedarik Yönetim Ekibinden onyxpvp

Konuya ilişkin detaylı konuşmak ve değerlendirmek amacıyla discord kullanıcı adınızı iletebilir misiniz?

Ya da direkt "onyxpvp" kullanıcı adına arkadaşlık gönderip mesaj yazabilirsiniz.

Prestij Yönetim Ekibi

klyzon.
Discorddan onyxpvp ye istek yollar mısınız

Konu Sahibi
xKezzy#0001
Merhaba ben Prestij Tedarik Yönetim Ekibinden onyxpvp

Konuya ilişkin detaylı konuşmak ve değerlendirmek amacıyla discord kullanıcı adınızı iletebilir misiniz?

Ya da direkt "onyxpvp" kullanıcı adına arkadaşlık gönderip mesaj yazabilirsiniz.

Prestij Yönetim Ekibi
eklememe rağmen kaç gündür geri dönüş alamadım. konuşamadık da

Konu Sahibi
xKezzy#0001
Hala dönüş alamadım.

Konuyu 1 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 ziyaretçi)

• Bilgi