Template errors

• Template public:CMTV_Badges_featured_badges_macros: [E_USER_WARNING] Cannot call method getFeaturedBadges on a non-object (NULL) (src/XF/Template/Templater.php:1180)

Yetkili Arıyorum Para Kazanmak İsteyen Gençler Arıyorum

Scylla#2023
Para kazanmak isteyen gençler bana Discord'dan arkadaşlık atın birkaç soru soracağım ona göre işi ve ne yapmanız gerektiğini size anlatacağım. Ödeme almanız için Papara & Paycell & İninal uygulamalarında hesabınız olmalıdır eğer yoksa bana mesaj atmayınız. İletişim Scylla#2016

Konu Sahibi
Scylla
Scylla#2023
Günlük 3-4 saatlik çalışmayla şansınıza da bağlı olarak ortalama 100₺ kazanacaksınız. İyi satış yapabilmeniz gerekmektedir. Ekibimiz şuan da 4 kişiden oluşmaktadır bizle çalışmak isteyen 20 kişiye ihtiyacımız vardır. Eğer zamanınız varsa işe başvurun ve sizde bizle birlikte çalışmaya başlayın. Eğer iyi bir satış elemanı olursanız aylık geliriniz ona göre katlanacaktır

harryzzers#7700
Yararlı. Ne gibi içerikler yapıyorsunuz?

deleteduser

Para kazanmak isteyen gençler bana Discord'dan arkadaşlık atın birkaç soru soracağım ona göre işi ve ne yapmanız gerektiğini size anlatacağım. Ödeme almanız için Papara & Paycell & İninal uygulamalarında hesabınız olmalıdır eğer yoksa bana mesaj atmayınız. İletişim Scylla#2016
Kolay gelsin

rotwex#0001
İstek attım hocam. Just Rotwex#0001

Yağız#2000
Attım Yağız#1881

Konuyu 1 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 ziyaretçi)

• Bilgi