ThomasP Thonny#8959 Katılım 3 May 2023 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 Şehir Antalya 3 May 2023 #1 Discord'da kişiye özel bot yapıp, ayarlayıp bana devredecek kişiler aşağıdaki ulaşım yerinden detaylı bilgi isteyebilirler. Discord bilgi: Thonny#8959 + Botun hem moderasyon hemde eylence olmasını istiyorum.
Discord'da kişiye özel bot yapıp, ayarlayıp bana devredecek kişiler aşağıdaki ulaşım yerinden detaylı bilgi isteyebilirler. Discord bilgi: Thonny#8959 + Botun hem moderasyon hemde eylence olmasını istiyorum.
Maskot maskotxd Katılım 29 May 2022 Mesajlar 377 Tepkime puanı 62 Şehir İstanbul 4 May 2023 #2 ThomasP' Alıntı: Discord'da kişiye özel bot yapıp, ayarlayıp bana devredecek kişiler aşağıdaki ulaşım yerinden detaylı bilgi isteyebilirler. Discord bilgi: Thonny#8959 + Botun hem moderasyon hemde eylence olmasını istiyorum. Genişletmek için tıkla ... Discord : Maskot#7559 istek yolladım.
ThomasP' Alıntı: Discord'da kişiye özel bot yapıp, ayarlayıp bana devredecek kişiler aşağıdaki ulaşım yerinden detaylı bilgi isteyebilirler. Discord bilgi: Thonny#8959 + Botun hem moderasyon hemde eylence olmasını istiyorum. Genişletmek için tıkla ... Discord : Maskot#7559 istek yolladım.
zedyn zedyn.js Katılım 4 Şub 2022 Mesajlar 105 Tepkime puanı 13 Şehir İstanbul 4 May 2023 #3 İlgilenirseniz zédyN#1001 DM atabilirsiniz.