Altyapı OwO Hunting Bot

Athenax#8928

CHATE OTOMATİK OLARAK YAZI YAZIP HAYVAN AVLAYAN BİR BOTTUR. KULLANMAK İÇİN YAPMANIZ GEREKEN PYTHON KURUP ARDINDAN "pyautogui" ADLI MODÜLÜ KURMAKTIR.

İYİ KULLANIMLAR DİLERİM HERHANGİBİ BİR SORUNDA DİSCORD ÜZERİNDEN ULAŞABİLİRSİNİZ.

STAR ATARMISINIZ?

DİSCORD: Athenax#8928

• Beğen
  • Kalp
Tepkiler: Arda5893 ve maj834

Aventia

Aventia | Yasin
Moderator
aventia
Teşekkürler.

unknown#0000
eline sağlık , ilk projelerindense gayet hoş olmuş ama geliştir böyle bırakma pyautogui tavsiye etmem seni geliştirmez geriletir

Konu Sahibi
Athenax
Athenax#8928
eline sağlık , ilk projelerindense gayet hoş olmuş ama geliştir böyle bırakma pyautogui tavsiye etmem seni geliştirmez gerileDe
Değerli Yorum İçin Teşekkür Ederim ♥️ Geliştirmeyi Düşünüyordum Zaten Senin Önerebileceğin Bir Modül Varmı Veya Ne Olarak Yazayım?

unknown#0000
Değerli Yorum İçin Teşekkür Ederim ♥️ Geliştirmeyi Düşünüyordum Zaten Senin Önerebileceğin Bir Modül Varmı Veya Ne Olarak Yazayım?
modülsüz yapabilirsin sadece request ve threads kullanarak , python da discord modülü var fakat çok stabil ve güncel değil js öğrenebilrsin discord alt yapısı gereği bu iş için biçilmiş kaftan

Konu Sahibi
Athenax
Athenax#8928
modülsüz yapabilirsin sadece request ve threads kullanarak , python da discord modülü var fakat çok stabil ve güncel değil js öğrenebilrsin discord alt yapısı gereği bu iş için biçilmiş kaftan
nodejs kullanarak yapmıştım daha önce pythonla denicem birde teşekkür ederim

onwr#1000

CHATE OTOMATİK OLARAK YAZI YAZIP HAYVAN AVLAYAN BİR BOTTUR. KULLANMAK İÇİN YAPMANIZ GEREKEN PYTHON KURUP ARDINDAN "pyautogui" ADLI MODÜLÜ KURMAKTIR.

İYİ KULLANIMLAR DİLERİM HERHANGİBİ BİR SORUNDA DİSCORD ÜZERİNDEN ULAŞABİLİRSİNİZ.

STAR ATARMISINIZ?

DİSCORD: Athenax#8928
Eline saglık

Konuyu 0 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 0 ziyaretçi)

• Bilgi