Satılık OWO HUNTBOT CAPTCHA GEÇER GEM TAKAR PROXY DESTEKLİ

athenqq
Merhaba arkadaşlar,

Piyasadaki captcha bile geçemeyen, hantal ve sürekli hata veren sistemlerden sıkıldıysanız, oyunun kurallarını değiştirecek yeni nesil otomasyon sistemimizi tanıtıyorum. Günlerce süren aralıksız stres testlerinden başarıyla geçen, hCaptcha engelini %100 başarı oranıyla aşan sistemimiz artık hazır.

🛡️ Neden Bu Sistemi Tercih Etmelisiniz?​

• Kusursuz Captcha Çözümü: Piyasada %90-95 başarı oranı veren servislerin aksine, botumuz geçemediği bir captcha ile karşılaştığında 15 saniye içinde otomatik olarak tekrar deneme yapar. Bizzat 1hafta boyunca aralıksız test edilmiştir; başarı oranı nettir: %100.
  • Akıllı Gem Sistemi: Otomatik olarak owo inv kontrolü yapar, envanterdeki gemleri analiz eder ve saatlik kontrollerle gemlerinizi aksatmadan takar.
  • Gelişmiş Komut Seti & Humanizer: owoh, owob, owo cf, owo daily gibi temel komutların yanı sıra geniş kelime haznesiyle tamamen insan gibi davranır. Saatte yaklaşık 100 hunt performansı sunar.
  • Sınırsız Proxy Desteği: İster 10 hesap, ister 10.000 hesap çalıştırın. Proxy entegrasyonu sayesinde hesaplarınızın güvenliği en üst düzeydedir.
  • Web Tabanlı Yönetim Paneli:Botu sadece kod üzerinden değil, şık bir web arayüzü üzerinden yönetebilirsiniz: Matrixli yaptım bide arka planı ohh şekilli şukullu :D
    • Canlı log ekranı takibi.
    • Tek tıkla Başlat/Durdur.
    • Seçili veya toplu hesaplara mesaj gönderimi.
    • Günlük kasılan Owo miktarı, mola zamanı ve captcha durum raporları.

🛠️ Teknik Avantajlar & Satış Detayları​

Sistemi daha da ileriye taşımak ve projeye kaynak sağlamak amacıyla bu yazılımı sadece 1 kişiye satacağım.

• Açık Kaynak Kod (Open Source): Herhangi bir key sistemi veya kısıtlama yoktur. Kodlar tamamen açık bir şekilde teslim edilir; dilediğiniz gibi geliştirebilir, sınırsız hesapta ömür boyu kullanabilirsiniz.
  • Sürekli Destek: Gelecek olan tüm güncellemeler satın alan kişiye ücretsiz olarak iletilecektir. Birdahaki güncelleme 10-15 gün içerisinde yapmayı planlıyorum.
  • Referans: Şu an aktif olarak 100 hesapla test süreci devam etmektedir ve hesaplar şimdiden 4. seviyeye ulaşmıştır. Ayrıca İtemsatışda 4.500 Başarılı işlemim mevcuttur.
    Emin olun bunları yazarken bile yoruldum aslında çok daha fazla humanizer özelliği ve genel özellikleri var tam bir piyasa canavarı durumda yani, geliştirmelerle çok daha iyi olacak.

💰 FİYAT: 8.000 TL 📌 NOT: Bu fırsat sadece bir kişi için geçerlidir. İlk gelen alır. 📸 Görseller ve Detaylı Bilgi İçin: Özel mesaj (PM) yoluyla iletişime geçebilirsiniz.​

Yinede siz pm atmadan önce ufak bir spoiler vereyim :)

görsel_2026-04-06_110425505.png

Konuyu 1 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 ziyaretçi)

• Bilgi