Template errors

• Template public:CMTV_Badges_featured_badges_macros: [E_USER_WARNING] Cannot call method getFeaturedBadges on a non-object (NULL) (src/XF/Template/Templater.php:1180)
  • Template public:CMTV_Badges_featured_badges_macros: [E_USER_WARNING] Cannot call method getFeaturedBadges on a non-object (NULL) (src/XF/Template/Templater.php:1180)

Çöp Kutusu OwO hesap satışı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Thiś is ¹⁹⁵⁴Doctor★ⴵho#1965
Hesap bazı sorunlar yüzünden satıştan kaldırdım

Son düzenleme:

Aventia

Aventia | Yasin
Moderator
aventia
Konu doğru kategoriye taşındı, lütfen konuyu tekrardan uygun bir biçimde düzenleyin.

deleteduser

Mrb konu başlığındada olduğu gibi owo hesap tokeni satiliktir aslinda hem şifre hem gmail şeklinde satmak isterdim ancak böyle yapa biliyorum.
Hesap çalıntı değildir inanıyorum ki hatta aranızdan bazılarının hesap çalıntı diyeceğini biliyorum.O yüzden yazmak istedim.Hesabı gmail ve şifre şeklinde veremediğimide anlatayım.Sebep vaktiyken hesabın gmailinin silinmesi yoksa gmail şeklinde verirdim gmaili geri getirmeyide kaç kere denedim discordla bile 2 3 defa iletişime geçtim her defa başka bir mod ve aynı cevap biz gmaili değiştiremeyiz gmail sağlayacınızla konuş dediler
o yüzden token şeklinde satmaktayim.Silininen ve discord hesabının kahıtlı olduğu gmail işte : qaraq444@gmail.com
hatta kanit

Ve şimdi OwO hesap hakkinda bilgi :
Hesap açılma tarihi : 14 nisan 2021
Hesap rozetler : Hypesquad Bravery
OwO level : 21 lvl
OwO cash : 22 k gibi eskiden içerisinde 20 m vardı ama hesaptan taşındım diye parada taşındı asdkjadskjask
OwO cookie : 51 adet
OwO pray : 444 adet
Owo zoo : Zoo Points: 2,158,331
OwO yazma sayisi : 1,216
OwO huntbot : ebot yani orta düzey cbotdan iyidir

Ve son olarak tokenle teslim edilcektir başlıkta söyledğim gibi telefon numarasınıda alcak arkadaş istediği gibi yapar kendisine ait olur. Hesap satıldıktan sonra ben tarafından asla hesaba girilmehyecektir şifreyide değişe bilir sonuçta gmail yok diye hesabı istesemde geri alamam

Ve hesap OwO parayla satiliktir .

Takasa açığım mesela OwO ticket gibi şeyler
Ne kadar?

Calpim#0008
Hesap alım ve satım durumlarına lütfen ekstra özen gösteriniz.

Unknown#0000
Almayı düşünüyorum açıkçası ama şu mail işi hmm neyse aldığımızda hesapta tel no eklimi değil mi yani değilse tokenle girdik diyelim telefon onay sayfasındamı hesap. Çünkü alsam ekleyebileceğim bir telefon yok elimde. Tüm hatlar doldu. Sms onay yapsam sitelerin mantığı belli zaten paralılarında 4 5 ay sonra numara başkasına satılıyor alan kişi dcde kullanırsa siliyor numarayı isterse dcye bile girer ondan mail şeyi sıkıntı ama bilemedim

Konu Sahibi
hoho
Thiś is ¹⁹⁵⁴Doctor★ⴵho#1965
Almayı düşünüyorum açıkçası ama şu mail işi hmm neyse aldığımızda hesapta tel no eklimi değil mi yani değilse tokenle girdik diyelim telefon onay sayfasındamı hesap. Çünkü alsam ekleyebileceğim bir telefon yok elimde. Tüm hatlar doldu. Sms onay yapsam sitelerin mantığı belli zaten paralılarında 4 5 ay sonra numara başkasına satılıyor alan kişi dcde kullanırsa siliyor numarayı isterse dcye bile girer ondan mail şeyi sıkıntı ama bilemedim
telefon numarasiyla kayitli azeri bir arkadaşımın numarası kendisi dc kullanmmadığından ben onun tel no sunu kullaniyordum yüzden sıkıntı olmaz. Ve evet telefon numarasında kaldırırsan doğrulama yeri gelir anında

Unknown#0000
telefon numarasiyla kayitli azeri bir arkadaşımın numarası kendisi dc kullanmmadığından ben onun tel no sunu kullaniyordum yüzden sıkıntı olmaz. Ve evet telefon numarasında kaldırırsan doğrulama yeri gelir anında
tamam bro not ettim aklıma 2 3 güne bakalım bi

Aventia

Aventia | Yasin
Moderator
aventia
Konu çöp kutusuna taşındı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu 0 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 0 ziyaretçi)

• Bilgi