Mrb konu başlığındada olduğu gibi owo hesap tokeni satiliktir aslinda hem şifre hem gmail şeklinde satmak isterdim ancak böyle yapa biliyorum.
Hesap çalıntı değildir inanıyorum ki hatta aranızdan bazılarının hesap çalıntı diyeceğini biliyorum.O yüzden yazmak istedim.Hesabı gmail ve şifre şeklinde veremediğimide anlatayım.Sebep vaktiyken hesabın gmailinin silinmesi yoksa gmail şeklinde verirdim gmaili geri getirmeyide kaç kere denedim discordla bile 2 3 defa iletişime geçtim her defa başka bir mod ve aynı cevap biz gmaili değiştiremeyiz gmail sağlayacınızla konuş dediler
o yüzden token şeklinde satmaktayim.Silininen ve discord hesabının kahıtlı olduğu gmail işte :
qaraq444@gmail.com
hatta kanit
Ve şimdi OwO hesap hakkinda bilgi :
Hesap açılma tarihi : 14 nisan 2021
Hesap rozetler : Hypesquad Bravery
OwO level : 21 lvl
OwO cash : 22 k gibi eskiden içerisinde 20 m vardı ama hesaptan taşındım diye parada taşındı asdkjadskjask
OwO cookie : 51 adet
OwO pray : 444 adet
Owo zoo :
Zoo Points: 2,158,331
OwO yazma sayisi : 1,216
OwO huntbot : ebot yani orta düzey cbotdan iyidir
Ve son olarak tokenle teslim edilcektir başlıkta söyledğim gibi telefon numarasınıda alcak arkadaş istediği gibi yapar kendisine ait olur. Hesap satıldıktan sonra ben tarafından asla hesaba girilmehyecektir şifreyide değişe bilir sonuçta gmail yok diye hesabı istesemde geri alamam
Ve hesap OwO parayla satiliktir .
Takasa açığım mesela OwO ticket gibi şeyler