Off-Topic ✨✨(ÖNEMLİİ)Ek Gelir Elde Edebiliceğiniz Sağlam Sosyal Medya Hızmetı Satış Methodu

sagooo
merhabalar,

bugün sizlere ek gelir elde edebiliceğiniz benimde yaptığım bir methodu sizlere anlatmak istiyorum günümüz şartları birçok insanın maddi bir desteğe ihtiyacı var sadece 25 satış ile 669 tl elde ettiğim satış methodunu sizlere anlatıyorum.

Akıllara gelen bir soruyu cevaplamak istiyorum ( BENİM SOSYAL MEDYA HAKKINDA PEK BİLGİM YOK NASIL TAKİPÇİ ATICAĞIMI BİLMİYORUM NASIL YAPICAĞIM ? )

CEVAP : YAPMANIZ GEREKEN SADECE İLANLARINIZI YÜKLEYİN VE MÜŞTERİ BEKLEYİN MÜŞTERİNİZ SİZDEN BİR ÜRÜN SATIN ALDIKTAN SONRA ÖRNEK VERİYORUM 1000 TAKİPÇİ GEREKLİ BİLGİLERİNİ İSTEYİN ( KULLANICI ADI V.S ) ARDINDAN SİTESİNİ ZİYARET EDİN KAYIT OLUP BAKİYE ATIN VE SİZE VERİLEN BİLGİLER İLE BURDAN HANGİ ÜRÜNÜN SATIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİYSENİZ ALIMINI YAPIN ( BURASI SİZİN TEDARİKÇİ SİTENİZ OLUCAK SİZ KAR PAYI KOYUP ÜRÜN SATICAKSINIZ ) ARDINDAN TÜM İŞLEMLER TAMAMLANDIKTAN SONRA ( TAKİPÇİ V.S GELDİKTEN SONRA ) MÜŞTERİNİZDEN BİLDİRİMLER BÖLÜMÜNDEN SİPARİŞİ ONAYLAMASINI İSTEYİN ONAYLADIKTAN SONRA PARANIZ BAKİYENİZE GELİCEKTİR

herşeyi tamamen itemsatış üzerinden yaptım aşama aşama sizlere anlatacağım

1. itemsatış hesabı açın
2.tüm bilgileriniz doğrulayın
3.açıcağınız ilanlar için bir afiş tasarlayın örneği aşşağıya bırakıcam.
4. ilanlarınızı güzel bir açıklama yazın (alıntı yapabilirsiniz)
5.Tedarikçiniz ile oranlı kar payı koyun örnek ( tedarikçi 10 tl ye satıyorsa siz 25 yazın 15 tl kar koymuş olucaksınız )
6. ilanı yayınlayın
7. itemsatışın aktif ilanlarım bölümünden ücreetsiz bir şekilde ilanınızı üstte taşıyın
8. artık geriye kalan müşterilerinizi beklemek ve yukarda anlattığım işlemleri gerçekleştirmek

⚠️ : O kadar ürün satan var bana müşteri gelmez diye sakın düşünmeyin ilk zamanlar bende öyle düşündüm ve güzel kazanç elde ettim şuan işlerimi şükürler olsun ki büyüttüm :) darısı bu işte hevesi isteği olanların başına HEPİNİZİN İYİ YERLERE GELİCEĞİNE İNANIYORUM YETERKİ EMEK VERİN UNUTMAYIN VERDİĞİNİZİN EMEK ASLA KARŞILIKSIZ KALMAZ

25 SATIŞ İLE ELDE ETTİĞİM KAZANC

itemsatiss.PNG

KENDİ TASARIMIM OLAN ÖRNEK AFİŞ ( EĞER BUNU YAPICAK BİLGİNİZ YOK İSE DAHA BASİT BİR AFİŞ TASARLAYABİLİRSİNİZ
UNUTMAYIN ÖNEMLİ OLAN AFİŞİNİZ DEĞİLDİR MÜŞTERİYE SUNDUĞUNUZ HİZMETTİR )

ÖRNEKAFİŞ.jpg

ŞİMDİDEN BU İŞE GİRİCEK KARDEŞLERİME HAYIRLI UĞURLU OLSUN DİYORUM UMARIM İYİ YERLERE GELİRSİNİZ EN BASİTİ BU SİZİN İÇİN OTURDUĞUNUZ YERDEN BİR EK GELİR OLUR

BEĞENMEYİ UNUTMAYALIM :)

Konu Sahibi
UcuzSmmTr
sagooo
Kendi sitesinin reklamını böyle yapanı ilk defa gördüm afedersiniz :D İtemsatışta minimum fiyat değerlerine uymak gerekir çoğunluk min. değerde satıyor. Yani aynı fiyata sahip bir çok kullanıcı mevcut insanların sizi tercih etmesi için kriterler var örnek kapak tasarımı veya başarılı işlem sayısı gibi. Tabi alan olur lakin benim kullandığım method demeniz saçma zaten kendi siteniz farkındaysanız. Üstüne sitenizdeki fiyatlarda çoğu site gibi orta düzey. Kullanıcılar buradan almak yerine gidip daha ucuz yerlerden alabilirler. 1Ksına 16 tl verip 25 tlye satmak ile çok kazanç elde edimez. 1Ksı 3 4 tlye satan hatta daha ucuza satan yerler biliyorum 50 60 70 kuruşa inen. Kendi sitenizi milete tedarik etmek için böyle bir konu açmışsınız lakin tedarik fiyatları için pahalı :)
Merhabalar,

Zor ekonomi şartlarında insanlara yardımcı olmak istedim ben 1 k takipçiyi 12 TLye satıyorum itemsatis min fiyat 25-29 arası insanlar bu fiyata en az 10 tane satış yapsa 150 TL ve sitede bir çok 3000-20000 arası başarılı işlemi olan kişi var bunların elde ettiği kazancı düşünebiliyormusunuz hepsi bu tarz teknikler kullanıyor köstek olmak yerine destek olsanız belki iyi şeyler olabilirdi boş yorum yapmak yerine insanları biraz daha destekleyebilirdiniz.
Bu fiyatlara laf söylüyorsunuz ancak bu fiyatlar ile hemen hemen aynı bir çok tanıdığım bayi var ayda en az 15000-50000 arası sipariş alıyorlar siz bu yazdıklarınızı neye dayanarak yazdınız anlamadım.
İtemsatis da başarılı işlem yapmak çok kolay merak ederseniz örneklerini atarım zaten itemsatis 50 başarılı işlemden sonra kişilere mağaza yetkisi veriyor bu yetki ile daha fazla satış yapmak mümkün ( sunduğu yetkileri merak ederseniz onları da açıklarım)

Bu arada 50-60 kuruşa kim 1000 takipçi satıyor Instagram için merak ettim biraz sallamak istemişsiniz ancak abartmışsınız gibi 50 60 kuruşa satan sitenin linkini PM iletmenizi bekliyorum çok komik bir açıklama olmuş yaptığınız açıklama

Lütfen köstek olmak yerine destek olun.

Saygılarımla,

patrick53
Kendi sitesinin reklamını böyle yapanı ilk defa gördüm afedersiniz :D İtemsatışta minimum fiyat değerlerine uymak gerekir çoğunluk min. değerde satıyor. Yani aynı fiyata sahip bir çok kullanıcı mevcut insanların sizi tercih etmesi için kriterler var örnek kapak tasarımı veya başarılı işlem sayısı gibi. Tabi alan olur lakin benim kullandığım method demeniz saçma zaten kendi siteniz farkındaysanız. Üstüne sitenizdeki fiyatlarda çoğu site gibi orta düzey. Kullanıcılar buradan almak yerine gidip daha ucuz yerlerden alabilirler. 1Ksına 16 tl verip 25 tlye satmak ile çok kazanç elde edimez. 1Ksı 3 4 tlye satan hatta daha ucuza satan yerler biliyorum 50 60 70 kuruşa inen. Kendi sitenizi milete tedarik etmek için böyle bir konu açmışsınız lakin tedarik fiyatları için pahalı :)
Aga ucuza satan yer pasla bana ya ise giricem giremiyom site bulamiyorum

Konu Sahibi
UcuzSmmTr
sagooo
Aga ucuza satan yer pasla bana ya ise giricem giremiyom site bulamiyorum
Merhabalar ,

Bu kişinin amacı tamamen konu baltalamak itibar etmeyiniz dediği fiyatlara servis satan bulmak imkansız Insytagram 1000 takipçi 50-60-70 kuruş diyor arkadaş 2005 senesinde falan kalmış olmalı sanırım. PM attım profiline açıklama yaptım yaptığı açıklamaya yanıt verdim günlerdir cevap yok burdan da belli ki amacı sadece konu baltalamak itibar etmeyiniz:D .UcuzSmmTr ' nin fiyatları genel olarak ucuzdur diğer sosyal medya panellerinden de kontrol edip bunu görebilirsiniz efendim.

Discord üzerinden benimle iletişime geçebilirsiniz . Bu tür konularda yardımcı olabilirim.
Discord : Sagooo

Saygılarımla,

Son düzenleme:

Konuyu 1 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 ziyaretçi)

• Bilgi