- sagooo
merhabalar,
bugün sizlere ek gelir elde edebiliceğiniz benimde yaptığım bir methodu sizlere anlatmak istiyorum günümüz şartları birçok insanın maddi bir desteğe ihtiyacı var sadece 25 satış ile 669 tl elde ettiğim satış methodunu sizlere anlatıyorum.
Akıllara gelen bir soruyu cevaplamak istiyorum ( BENİM SOSYAL MEDYA HAKKINDA PEK BİLGİM YOK NASIL TAKİPÇİ ATICAĞIMI BİLMİYORUM NASIL YAPICAĞIM ? )
CEVAP : YAPMANIZ GEREKEN SADECE İLANLARINIZI YÜKLEYİN VE MÜŞTERİ BEKLEYİN MÜŞTERİNİZ SİZDEN BİR ÜRÜN SATIN ALDIKTAN SONRA ÖRNEK VERİYORUM 1000 TAKİPÇİ GEREKLİ BİLGİLERİNİ İSTEYİN ( KULLANICI ADI V.S ) ARDINDAN
herşeyi tamamen itemsatış üzerinden yaptım aşama aşama sizlere anlatacağım
1. itemsatış hesabı açın
2.tüm bilgileriniz doğrulayın
3.açıcağınız ilanlar için bir afiş tasarlayın örneği aşşağıya bırakıcam.
4. ilanlarınızı güzel bir açıklama yazın (alıntı yapabilirsiniz)
5.Tedarikçiniz ile oranlı kar payı koyun örnek ( tedarikçi 10 tl ye satıyorsa siz 25 yazın 15 tl kar koymuş olucaksınız )
6. ilanı yayınlayın
7. itemsatışın aktif ilanlarım bölümünden ücreetsiz bir şekilde ilanınızı üstte taşıyın
8. artık geriye kalan müşterilerinizi beklemek ve yukarda anlattığım işlemleri gerçekleştirmek
: O kadar ürün satan var bana müşteri gelmez diye sakın düşünmeyin ilk zamanlar bende öyle düşündüm ve güzel kazanç elde ettim şuan işlerimi şükürler olsun ki büyüttüm
darısı bu işte hevesi isteği olanların başına HEPİNİZİN İYİ YERLERE GELİCEĞİNE İNANIYORUM YETERKİ EMEK VERİN UNUTMAYIN VERDİĞİNİZİN EMEK ASLA KARŞILIKSIZ KALMAZ
25 SATIŞ İLE ELDE ETTİĞİM KAZANC
KENDİ TASARIMIM OLAN ÖRNEK AFİŞ ( EĞER BUNU YAPICAK BİLGİNİZ YOK İSE DAHA BASİT BİR AFİŞ TASARLAYABİLİRSİNİZ
UNUTMAYIN ÖNEMLİ OLAN AFİŞİNİZ DEĞİLDİR MÜŞTERİYE SUNDUĞUNUZ HİZMETTİR )
ŞİMDİDEN BU İŞE GİRİCEK KARDEŞLERİME HAYIRLI UĞURLU OLSUN DİYORUM UMARIM İYİ YERLERE GELİRSİNİZ EN BASİTİ BU SİZİN İÇİN OTURDUĞUNUZ YERDEN BİR EK GELİR OLUR
BEĞENMEYİ UNUTMAYALIM
bugün sizlere ek gelir elde edebiliceğiniz benimde yaptığım bir methodu sizlere anlatmak istiyorum günümüz şartları birçok insanın maddi bir desteğe ihtiyacı var sadece 25 satış ile 669 tl elde ettiğim satış methodunu sizlere anlatıyorum.
Akıllara gelen bir soruyu cevaplamak istiyorum ( BENİM SOSYAL MEDYA HAKKINDA PEK BİLGİM YOK NASIL TAKİPÇİ ATICAĞIMI BİLMİYORUM NASIL YAPICAĞIM ? )
CEVAP : YAPMANIZ GEREKEN SADECE İLANLARINIZI YÜKLEYİN VE MÜŞTERİ BEKLEYİN MÜŞTERİNİZ SİZDEN BİR ÜRÜN SATIN ALDIKTAN SONRA ÖRNEK VERİYORUM 1000 TAKİPÇİ GEREKLİ BİLGİLERİNİ İSTEYİN ( KULLANICI ADI V.S ) ARDINDAN
Bu bağlantıyı görmek için
Giriş yap veya kayıt ol.
SİTESİNİ ZİYARET EDİN KAYIT OLUP BAKİYE ATIN VE SİZE VERİLEN BİLGİLER İLE BURDAN HANGİ ÜRÜNÜN SATIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİYSENİZ ALIMINI YAPIN ( BURASI SİZİN TEDARİKÇİ SİTENİZ OLUCAK SİZ KAR PAYI KOYUP ÜRÜN SATICAKSINIZ ) ARDINDAN TÜM İŞLEMLER TAMAMLANDIKTAN SONRA ( TAKİPÇİ V.S GELDİKTEN SONRA ) MÜŞTERİNİZDEN BİLDİRİMLER BÖLÜMÜNDEN SİPARİŞİ ONAYLAMASINI İSTEYİN ONAYLADIKTAN SONRA PARANIZ BAKİYENİZE GELİCEKTİRherşeyi tamamen itemsatış üzerinden yaptım aşama aşama sizlere anlatacağım
1. itemsatış hesabı açın
2.tüm bilgileriniz doğrulayın
3.açıcağınız ilanlar için bir afiş tasarlayın örneği aşşağıya bırakıcam.
4. ilanlarınızı güzel bir açıklama yazın (alıntı yapabilirsiniz)
5.Tedarikçiniz ile oranlı kar payı koyun örnek ( tedarikçi 10 tl ye satıyorsa siz 25 yazın 15 tl kar koymuş olucaksınız )
6. ilanı yayınlayın
7. itemsatışın aktif ilanlarım bölümünden ücreetsiz bir şekilde ilanınızı üstte taşıyın
8. artık geriye kalan müşterilerinizi beklemek ve yukarda anlattığım işlemleri gerçekleştirmek

25 SATIŞ İLE ELDE ETTİĞİM KAZANC
KENDİ TASARIMIM OLAN ÖRNEK AFİŞ ( EĞER BUNU YAPICAK BİLGİNİZ YOK İSE DAHA BASİT BİR AFİŞ TASARLAYABİLİRSİNİZ
UNUTMAYIN ÖNEMLİ OLAN AFİŞİNİZ DEĞİLDİR MÜŞTERİYE SUNDUĞUNUZ HİZMETTİR )
ŞİMDİDEN BU İŞE GİRİCEK KARDEŞLERİME HAYIRLI UĞURLU OLSUN DİYORUM UMARIM İYİ YERLERE GELİRSİNİZ EN BASİTİ BU SİZİN İÇİN OTURDUĞUNUZ YERDEN BİR EK GELİR OLUR
BEĞENMEYİ UNUTMAYALIM