Broken Broken#9999 Katılım 9 Şub 2022 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 22 Şub 2022 #1 Bana lütfen yardım edin kendi botumu nasıl yapacağımı bulamıyorum Discord da server açtım ama kendime özel botum yok (helpppp)
Bana lütfen yardım edin kendi botumu nasıl yapacağımı bulamıyorum Discord da server açtım ama kendime özel botum yok (helpppp)
Raccoon Raccoon#5830 Katılım 20 Şub 2022 Mesajlar 11 Tepkime puanı 6 22 Şub 2022 #2 Merhaba, YouTube'da bu konu ile ilgili yüzlerce video mevcut. Videoları izleyerek yapabilirsiniz, iyi forumlar.
Merhaba, YouTube'da bu konu ile ilgili yüzlerce video mevcut. Videoları izleyerek yapabilirsiniz, iyi forumlar.
Konu Sahibi Broken Broken#9999 Katılım 9 Şub 2022 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 23 Şub 2022 Konu Sahibi #3 Raccoon' Alıntı: Merhaba, YouTube'da bu konu ile ilgili yüzlerce video mevcut. Videoları izleyerek yapabilirsiniz, iyi forumlar. Genişletmek için tıkla ... tmm sağol bakarım
Raccoon' Alıntı: Merhaba, YouTube'da bu konu ile ilgili yüzlerce video mevcut. Videoları izleyerek yapabilirsiniz, iyi forumlar. Genişletmek için tıkla ... tmm sağol bakarım
Daimon justdaimon Katılım 25 Ara 2021 Mesajlar 246 Tepkime puanı 75 Şehir İstanbul 23 Şub 2022 #4 Discord suncusu açtın ve kendine ait botun mu yok? Olamaz bu kabul edilemez... Tepkiler: berkaux
egehan0250 egehan.tr Katılım 16 Ara 2021 Mesajlar 13 Tepkime puanı 1 Şehir Samsun 6 Nis 2022 #5 Merhabalar, Bu bağlantıyı görmek için Giriş yap veya kayıt ol. üzerinden bot oluşturup Bu bağlantıyı görmek için Giriş yap veya kayıt ol. bu video üzerinden veya başka video üzerinden öğrenebilirsin. Tepkiler: beetleGeo
Merhabalar, Bu bağlantıyı görmek için Giriş yap veya kayıt ol. üzerinden bot oluşturup Bu bağlantıyı görmek için Giriş yap veya kayıt ol. bu video üzerinden veya başka video üzerinden öğrenebilirsin.
Mehmet2010 sjawq Katılım 26 Nis 2022 Mesajlar 65 Tepkime puanı 6 Şehir Manisa 12 May 2022 #6 Mümin Kardeşim Glitch veya Bot Designer'den Dscord Bot Yapabilirsin İyi Çalışmalar