Yardım Minecraft sunucusu alacağım hangi firmayı seçeyim?

4wuqey#0001
Arkadaşlarımla oynamak için minecraft sunucusu almayı düşünüyorum. 35tlye kadar bütçemiz bulunuyor.Araştırdıklarım arasında Saga network ve kayizer ilgimi çekti.Sizce hangisini seçmeliyim? Ek olarak başka öneriniz varsa belirtebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: RhodesLoveYou
Çözüm
Aternosu biliyorum fakat durum şu ki 4-5 kişi gireceğiz.Aternos 3 kişiden sonra kaldırmıyor maalesef.Kaldırmıyor dediğim acayip bir ping giriyor :)
O zaman kayizer kullanabilirsin, gayet güzel. Kendi Minecraft sunucum için kullanıyordum, gayet hızlı ve güvenilir.

Aternos'ta kullabilirsin, her ne kadar ping alsan bile ideare eder.

Eğer ki yardımcı olduysam oylamayı unutma. 🌴
harryzzers#7700
Aternosu biliyorum fakat durum şu ki 4-5 kişi gireceğiz.Aternos 3 kişiden sonra kaldırmıyor maalesef.Kaldırmıyor dediğim acayip bir ping giriyor :)
O zaman kayizer kullanabilirsin, gayet güzel. Kendi Minecraft sunucum için kullanıyordum, gayet hızlı ve güvenilir.

Aternos'ta kullabilirsin, her ne kadar ping alsan bile ideare eder.

Eğer ki yardımcı olduysam oylamayı unutma. 🌴

• Beğen
Tepkiler: RhodesLoveYou
Çözüm
.
Hostlayici firmasını terchi edebilirsin, düşük fiyatlara kaliteli sunucular sağlıyorlar, destek sistemide çok hızlı. İyi Forumlar :early:

sait#1337
Arkadaşlarımla oynamak için minecraft sunucusu almayı düşünüyorum. 35tlye kadar bütçemiz bulunuyor.Araştırdıklarım arasında Saga network ve kayizer ilgimi çekti.Sizce hangisini seçmeliyim? Ek olarak başka öneriniz varsa belirtebilirsiniz.
Saga network knk benimde Saga network de sunucum vardı çok iyidi alıcaksan Saga network yani kayizerde denedim ama destek yavas geldi bana .

kimsesizbirisi3169_
kanka aternos dene bence çünkü beleş ne para veriyorsun ne herhangi birşey ha eğer 3 kişiden fazla ve lag yapar ise plugin indir lag azaltan öyle oynarsınız. ✰ iRhodes17#2137

Konuyu 0 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 0 ziyaretçi)

• Bilgi