- deltax0
Hesaplar hakkında:
️ Hesaplar Tamamen Randomdur.
️ Eski Tarihli Hesaplardır
️ Meta Özelliği KESİNLİKLE Aktiftir. (Mavi Tik Alınabilir)
️ İnstagram'a Aylık Ödeme İle Mavi Tik alabilirsiniz.
️ Gönderi Sayısı Şansa Bağlıdır. (ESKİ GÖNDERİLİ)
️ Takipçi Sayısı Şansa Bağlıdır. (GERÇEKLERDİR)
️ Tüm Bilgileri Değişmektedir. (MAİL/TEL NO)
️ Ana Maille Beraber Teslim Edilecektir. (GMAİL)
️ Hesaplar Tamamen Şanstır AFİŞ ÖRNEKTİR!
Değişim Şartları Nelerdir?
➥ Hesaba İlk Girdiğinizde Telefon Doğrulaması Düşerse. (%99 Düşmüyor.)
➥ Hesapta Kalıcı Ban Var İse. (%0.1 İhtimal.)
➥ Hesapta Meta Yok İse. (Stoklar Kontrol Edilip Eklenir İMKANSIZDIR.)
➥ Hesaba Bir Başkası Girer İse. ( İMKANSIZDIR.)
➥ Ekran Kaydı Almanız Tavsiye Edilir Yukarıdaki Sorunların Olması Durumunda Site Kurallarına Göre Kanıtsız Değişim Yapma ZorunluluğuğumuzYoktur!
Hangi Durumlarda Garanti Geçersiz Sayılır?
➥ Gönderileri Silerseniz ve Meta Giderse SORUMLULUK SİZE AİTTİR. değişim sağlanmaz!
➥ 'Takipçiler Yabancı çıktı' (Arap, ingiliz vb.) diyerek iade alamazsınız farklı ırklardan hesaplar çıkabilir.
➥ 'Hesap Aktif Değil' diyerek ücret iadesi veya değişim talep edemezsiniz eski hesap olduğu için takipçiler aktif olmayabilir.
➥ 'Gönderileri Beğenmedim' Diyerek İade Talep Etmeyiniz, Etmeniz Durumunda Destek Sağlanmaz!
➥ 'Gönderi Paylaştım Hesap Askıya Alındı veya Meta Gitti.' Diyerek İade Talep Etmeyiniz Sizden Kaynaklı Bir Durumdur.
➥ 'Hesap Sorunlu Çıktı Kayıt almadım ama iade İstiyorum' diyerek ücret iadesi talep etmeyin haklı olsanız bile değişim veya iade yapamayız Destek SAĞLANAMAZ!
➥ 'Kullanıcı Adı Değiştim Meta Gitti veya Hesap Askıya Alındı' diyerek iade istemeyin sorumluluk size aittir.
+400 başarılı işlem & kimlik onaylı satıcı. ~DeltaX

Değişim Şartları Nelerdir?
➥ Hesaba İlk Girdiğinizde Telefon Doğrulaması Düşerse. (%99 Düşmüyor.)
➥ Hesapta Kalıcı Ban Var İse. (%0.1 İhtimal.)
➥ Hesapta Meta Yok İse. (Stoklar Kontrol Edilip Eklenir İMKANSIZDIR.)
➥ Hesaba Bir Başkası Girer İse. ( İMKANSIZDIR.)
➥ Ekran Kaydı Almanız Tavsiye Edilir Yukarıdaki Sorunların Olması Durumunda Site Kurallarına Göre Kanıtsız Değişim Yapma ZorunluluğuğumuzYoktur!
Hangi Durumlarda Garanti Geçersiz Sayılır?
➥ Gönderileri Silerseniz ve Meta Giderse SORUMLULUK SİZE AİTTİR. değişim sağlanmaz!
➥ 'Takipçiler Yabancı çıktı' (Arap, ingiliz vb.) diyerek iade alamazsınız farklı ırklardan hesaplar çıkabilir.
➥ 'Hesap Aktif Değil' diyerek ücret iadesi veya değişim talep edemezsiniz eski hesap olduğu için takipçiler aktif olmayabilir.
➥ 'Gönderileri Beğenmedim' Diyerek İade Talep Etmeyiniz, Etmeniz Durumunda Destek Sağlanmaz!
➥ 'Gönderi Paylaştım Hesap Askıya Alındı veya Meta Gitti.' Diyerek İade Talep Etmeyiniz Sizden Kaynaklı Bir Durumdur.
➥ 'Hesap Sorunlu Çıktı Kayıt almadım ama iade İstiyorum' diyerek ücret iadesi talep etmeyin haklı olsanız bile değişim veya iade yapamayız Destek SAĞLANAMAZ!
➥ 'Kullanıcı Adı Değiştim Meta Gitti veya Hesap Askıya Alındı' diyerek iade istemeyin sorumluluk size aittir.
+400 başarılı işlem & kimlik onaylı satıcı. ~DeltaX
Bu bağlantıyı görmek için
Giriş yap veya kayıt ol.