Yardım Konsept fikirlerinize ihtiyacım var

jasupi

Discord Moderatör
jasupi#0001
Merhaba arkadaşlar benim bir sunucum var önceden de paylaşmıştım Moderator's of Discord diye ama son günlerde 1 eğitim 1'de Discord hakkında detaylar veren önemli sunucularımız kapatıldı bundan dolayı benimde sunucuma zarar gelmemesi için konsept değiştiriyorum. Fikirleriniz lütfen mantıklı olsun. En beğendiğim fikre bir sürprizim olacak :)

• Beğen
Tepkiler: Dewox ve Efee

Aventia

Aventia | Yasin
Moderator
aventia
Düşüncem sohbet sunucusu yönünde fakat eğer ki bir site yaparsan (kod paylaşım gibi) o site için bir sunucu haline de getirebilirsin.

Konu Sahibi
jasupi

jasupi

Discord Moderatör
jasupi#0001
Düşüncem sohbet sunucusu yönünde fakat eğer ki bir site yaparsan (kod paylaşım gibi) o site için bir sunucu haline de getirebilirsin.
Benim kod bilgim çok yok. Ama site fikri gerçekten hoşuma gitti onunla alakalı birşey yapabiliriz ekibim ile.

Aventia

Aventia | Yasin
Moderator
aventia
Benim kod bilgim çok yok. Ama site fikri gerçekten hoşuma gitti onunla alakalı birşey yapabiliriz ekibim ile.
Kod paylaşımı örnek olarak verdim. Site yapacaksan büyümek için bir şekilde onu duyurman gerekebilir.

BLindGuardiaN#9253
Keşke değişmesede forum sunucusu olabilir.

Sharpy
Basit bir gif - Pp paylaşım sunucusuyla başlayabilirsin. Sonra gelişince gif veya Pp paylaşabileceğin bir site yaparsın böylece büyürsün 🙃

Konu Sahibi
jasupi

jasupi

Discord Moderatör
jasupi#0001
Basit bir gif - Pp paylaşım sunucusuyla başlayabilirsin. Sonra gelişince gif veya Pp paylaşabileceğin bir site yaparsın böylece büyürsün 🙃
yani gif paylaşım sunucuları çokca var ve o sunucularda genelde sunucunun yarısı sanal eşkiya oluyor bu neden ile bu tür sunuculara pek sıcak bakmıyorum yinede fikrin için çok teşekkürler

Sharpy
O zaman düz sade public aç

Bulvarın Oyuncusu#9286
Dostum sana bir tavsiye vereceğim, kıyağımı unutma 😅

1 - Emoji paylaşımı yapan bir sunucu açabilirsin : Emoji sunucuların vazgeçilmezidir. Senin sunucudan bulabilirler. Aynı GIF paylaşım sunucuları gibi.

2 - Aklıma geldikçe atarım :)

Konuyu 0 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 0 ziyaretçi)