toxil2

BEĞEN ! Beğenmeyene bakmıyorum
1672940867883.png

İstediğiniz böyle altaypılar veya programlar varsa mesaj kısmına yazında yardımcı olalım :D

Son düzenleme:
kjljhk#8605
selenium kullanmayan discord token joiner?

• Beğen
Tepkiler: ZeKe
450wordsperminute#0450
Discord Token Generator ama captcha istemeyeninden bir de nasıl proxy buluruz onu söylersen güzel olur

Konu Sahibi
ToxiL
toxil2
Discord Token Generator ama captcha istemeyeninden bir de nasıl proxy buluruz onu söylersen güzel olur
Porxy :D Capcha istemeyen bulamazsın. Maximum elinle geçersin öyle istersen bulabilirim.
Proxy'i ise satın almalısın ya da bedava proxy site var elimde istersen paylaşabilirim.

Wicker#1000
Porxy :D Capcha istemeyen bulamazsın. Maximum elinle geçersin öyle istersen bulabilirim.
Proxy'i ise satın almalısın ya da bedava proxy site var elimde istersen paylaşabilirim.
Adama beleş program atıyor

captcha istemeyeninden diyor 🤣 sadece şaka yapıyorum ironi amaçlı bu arada herkes işi bilecek diye bir şey yok. Ama captcha solver ve proxy kullanmadan token üretebilen bir gen varsa bana söyleyin parası neyse ödeyip alayım 😁

Konu Sahibi
ToxiL
toxil2
Adama beleş program atıyor

captcha istemeyeninden diyor 🤣 sadece şaka yapıyorum ironi amaçlı bu arada herkes işi bilecek diye bir şey yok. Ama captcha solver ve proxy kullanmadan token üretebilen bir gen varsa bana söyleyin parası neyse ödeyip alayım 😁
Öyle bir gen yok adamım 🤣 Varsa bana da söyleyin .d

Sadece capcha elinle geçebilirsin. Fakat proxy kullanmadan yapman imkansız illa para harcamak zorundasın.

• Beğen
Tepkiler: Serdarcigir
EmreGulmez#0001
Merhabalar discord botuna tiktok ve instagrama post attığımızda discord'a bildirim göndericek bot yapmak istiyorum.
Bunun için altyapısı lazım mevcut mu?

Konu Sahibi
ToxiL
toxil2
Merhabalar discord botuna tiktok ve instagrama post attığımızda discord'a bildirim göndericek bot yapmak istiyorum.
Bunun için altyapısı lazım mevcut mu?
Yok yaptırman gerekli. Veya direkt webhook bağlayabilirsin -,-

Konuyu 1 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 ziyaretçi)

• Bilgi