İnternetten Bulduğum Spam Programı

Merhaba internetten bir spam programı buldum. VirusTotal'e attım ve şunu buldu: CMC Threat Intelligence. Tam olarak nedir pcm'de çalıştırmadım indirme linkiyle attım. Çalıştırırsam ne olur?

• Beğen
Tepkiler: Therenss
'xel#7228
CMC Threat Intelligence bir bilgi casusudur, indirdiğinizde bilgisayarınız da kaydedilmiş tüm hesap, dosya, IP Adresleriniz, diğer oyun geçmişlerinizi 3. taraf kişilere aktarıyor ve satılıyor sürekli güncellenen bir şeydir kendisi genel olarakta CMC SYBER SECURITY olarak bilinir.

• Beğen
Tepkiler: deleteduser
4wuqey#0001
CMC Threat Intelligence bir bilgi casusudur, indirdiğinizde bilgisayarınız da kaydedilmiş tüm hesap, dosya, IP Adresleriniz, diğer oyun geçmişlerinizi 3. taraf kişilere aktarıyor ve satılıyor sürekli güncellenen bir şeydir kendisi genel olarakta CMC SYBER SECURITY olarak bilinir.
Ow sorun büyük gibi...

4wuqey#0001
Merhaba internetten bir spam programı buldum. VirusTotal'e attım ve şunu buldu: CMC Threat Intelligence. Tam olarak nedir pcm'de çalıştırmadım indirme linkiyle attım. Çalıştırırsam ne olur?
Dostum sana kolay gelsin sorun büyük gibi.

İYİ FORUMLAR!

Konu Sahibi
Pusat
programı çalıştırmadığım sürece bir şey olmazdi mi?

'xel#7228
vds den indirdim işletim sistemi ubuntu yine olur mu?

Dostum her hangi bir şeye indirsende sızıyor program bunu sorman veya sormaman gerekmiyor zaten kendin de anlayabiliyorsundur beni neye indirirsen indir her türlü sızar.

Konuyu 1 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 ziyaretçi)