Template errors

• Template public:CMTV_Badges_featured_badges_macros: [E_USER_WARNING] Cannot call method getFeaturedBadges on a non-object (NULL) (src/XF/Template/Templater.php:1180)

Alınacak HypeSquad Events Badge Rozetli Hesap

Jumbo#0001
Hesap rozetleri
HypeSquad Events Badge
Hesap kurulma tarihi
24 Eyl 2022
Pazarlık
Var
Takas
Yok

HypeSquad Events Badge sahip rozetli hesap satin almak istiyorum butcem gayet uygun pazarlik üzerinden konuşulucaktır images (12).jpeg

Aventia

Aventia | Yasin
Moderator
aventia
Hesap alışverişi yaparken lütfen dikkatli olunuz, kolay gelsin.

Thiś is ¹⁹⁵⁴Doctor★ⴵho#1965

HypeSquad Events Badge sahip rozetli hesap satin almak istiyorum butcem gayet uygun pazarlik üzerinden konuşulucaktırEkli dosyayı görüntüle 5792

vallaha kardeş uzun süredir piyasada öyle bir satılık hesap yok bot developer early rozetli hesaplar bula bilirsin ve bu rozete beraber olan bug hunter rozetide uzun süredir piyasada yok.Satılık öyle bir hesap bulunursa bile çok yüksek değerlere gider . Yani işin zor hemde baya

Xaviz#0001

HypeSquad Events Badge sahip rozetli hesap satin almak istiyorum butcem gayet uygun pazarlik üzerinden konuşulucaktırEkli dosyayı görüntüle 5792

türkiyede bu rozete sahip olan totalde 50 kişi bile olduğunu sanmıyorum ki bunların çoğuda satmıyor satıcak olan biri çıksa bile güvenemezsinki adam 2 ay sonra geri çekse parana yazık olur ki zaten bu rozetin değeri bence en az 10.000TL rozetli hesaplar genelde yabancı sitelerde satılıyor 5 rozetler vs. o tür sitelere paran varsa bakmanı öneririm

Konu Sahibi
Jumbo
Jumbo#0001
Anladim tesskurler arkadaslar alici bulmamda almamda zor gibi duruyor...

Kadrxy#4649
Merhaba elimde hype hesap mevcut fiyat 30k

Konuyu 0 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 0 ziyaretçi)