Satılık HTML5 Teması Satıyorum

Oyun Tilkisi#1935
Oyun geliştiren insanlar için yazıldı. Bu güzide temayı geliştirmeyi çok istiyorum. Bu yüzden aylık olarak yepyeni özellikler dahil edeceğim. Şimdilik fiyatı ucuz tutarak, müşteri çekmek istiyorum.

ÖZELLİKLERİ​

• 2 farklı anasayfa,
  • 2 farklı oyun sayfası,
  • Duyarlı sayfa sistemi.
  • 1 adet boş sayfa,
  • 8 adet düzenlenebilecek sayfa,

KÜNYE​

• Altyapı: HTML5, CSS3
  • Dosya Formatı: html, css
  • Durum: Tamamlandı
  • Fiyat: 200₺
Tema güncelleme alabilir.

Resimler;

630011711.png

4224792922.png

1567435275.png
Satın Almak için DM'den IBAN numarasını isteyiniz.

Fiyat: 200₺
Demo:

Unknown#0000
Güzel gözüküyor aslında alan kişinin yazılım bilgisi varsa kendiside eklemeler yapsa süslese gayet hoş olacak bir proje. Kolay gelsin. Bol kazançlar.

void#3368
Hocam kusura bakmayın ama bu temanın 200TL'lik bir yanı yok. YouTube üzerinde bulunan html5 & css3 kurslarından herhangi birini 2-3 saat izlesen bu temadan daha iyisini yaparsın zaten.

Bunu kesinlikle konu baltalamak olarak algılamayın, fiyat çok yüksek sadece.

Konu Sahibi
HinoChikara
Oyun Tilkisi#1935
Hocam kusura bakmayın ama bu temanın 200TL'lik bir yanı yok. YouTube üzerinde bulunan html5 & css3 kurslarından herhangi birini 2-3 saat izlesen bu temadan daha iyisini yaparsın zaten.

Bunu kesinlikle konu baltalamak olarak algılamayın, fiyat çok yüksek sadece.
Kaça satmamı önerirsiniz?

Güzel gözüküyor aslında alan kişinin yazılım bilgisi varsa kendiside eklemeler yapsa süslese gayet hoş olacak bir proje. Kolay gelsin. Bol kazançlar.
Aynen saf tema veriyorum bu sefer. Gelecek temada daha fazla özellikler ekleme planım var.

void#3368
Kaça satmamı önerirsiniz?

Aynen saf tema veriyorum bu sefer. Gelecek temada daha fazla özellikler ekleme planım var.
20-30TL'ye satabilirsin ama bence bu temayı satmana gerek yok. Kendini geliştirip daha iyi temalar tasarlayıp onları satışa çıkarabilirsin. Ayrıca bu tarz tema satışı yaparken demo linki kesinlikle paylaşma.

Kaynak kodları gözüktüğü için tema direkt çekilebilir. Ekran görüntüsü paylaşman yeterli olur. Kolay gelsin, bol kazançlar.

Konu Sahibi
HinoChikara
Oyun Tilkisi#1935
20-30TL'ye satabilirsin ama bence bu temayı satmana gerek yok. Kendini geliştirip daha iyi temalar tasarlayıp onları satışa çıkarabilirsin. Ayrıca bu tarz tema satışı yaparken demo linki kesinlikle paylaşma.

Kaynak kodları gözüktüğü için tema direkt çekilebilir. Ekran görüntüsü paylaşman yeterli olur. Kolay gelsin, bol kazançlar.
Anladım. ^^

Aventia

Aventia | Yasin
Moderator
aventia
İyi satışlar.

Konu Sahibi
HinoChikara
Oyun Tilkisi#1935
Teşekkür ederim. ^^

Konuyu 1 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 ziyaretçi)

• Bilgi