mertxd mertlnc.#1966 Katılım 20 Haz 2022 Mesajlar 15 Tepkime puanı 2 Şehir Yurtdışı 10 Tem 2022 #1 Hesap satın almak istiyorum fakat çoğu kişi satıp geri çekiyor. Bunun için alabileceğimiz önlem varmı veya yapılabilecek birşey?
Hesap satın almak istiyorum fakat çoğu kişi satıp geri çekiyor. Bunun için alabileceğimiz önlem varmı veya yapılabilecek birşey?
kaanxs kaan#1337 Katılım 8 Nis 2022 Mesajlar 60 Tepkime puanı 13 Şehir İstanbul 10 Tem 2022 #2 hesabın ilk mailinide isteyeceksin yoksa pb atarlar
kaanxs kaan#1337 Katılım 8 Nis 2022 Mesajlar 60 Tepkime puanı 13 Şehir İstanbul 10 Tem 2022 #3 OGE mail al
Konu Sahibi mertxd mertlnc.#1966 Katılım 20 Haz 2022 Mesajlar 15 Tepkime puanı 2 Şehir Yurtdışı 10 Tem 2022 Konu Sahibi #4 kaanxs' Alıntı: hesabın ilk mailinide isteyeceksin yoksa pb atarlar Genişletmek için tıkla ... ilk maili verdim deyip vermezse ne olacak veya ilk mail olduğunu nasıl anlıyıcam
kaanxs' Alıntı: hesabın ilk mailinide isteyeceksin yoksa pb atarlar Genişletmek için tıkla ... ilk maili verdim deyip vermezse ne olacak veya ilk mail olduğunu nasıl anlıyıcam
Elminsterxld Elminsterxld#0007 Katılım 31 Mar 2022 Mesajlar 606 Tepkime puanı 92 Şehir İstanbul 11 Tem 2022 #5 mertxd' Alıntı: ilk maili verdim deyip vermezse ne olacak veya ilk mail olduğunu nasıl anlıyıcam Genişletmek için tıkla ... Hesap Kurulunca onay maili geliyor. discord.id sitesinden kuruluş gününe ve dakkası bak ardından mail tarihle kıyasla eğer tutuyorsa alabilirsin.
mertxd' Alıntı: ilk maili verdim deyip vermezse ne olacak veya ilk mail olduğunu nasıl anlıyıcam Genişletmek için tıkla ... Hesap Kurulunca onay maili geliyor. discord.id sitesinden kuruluş gününe ve dakkası bak ardından mail tarihle kıyasla eğer tutuyorsa alabilirsin.