Yardım Hesabım devre dışı bırakıldı

Frewcy
Hesabım şüpheli eylemler gereğince devre dısı bırakıldı maile baktığımda şifreyi sıfırla maili göndermişler fakat token geçersiz diyor şifremi yenile yaptım e posta mevcut değil diyor ne yapmam lazım yardım eder misiniz ilk mail eski telefonda kalmıştı

Elminsterxld#0007
Hesabım şüpheli eylemler gereğince devre dısı bırakıldı maile baktığımda şifreyi sıfırla maili göndermişler fakat token geçersiz diyor şifremi yenile yaptım e posta mevcut değil diyor ne yapmam lazım yardım eder misiniz ilk mail eski telefonda kalmıştı
Hesabın devre dışı kalmış olsa e-posta mevcut değil demezdi ( devre dışı bırakıldı demesi gerek , 30 gün sonunda mevcut değile.donuyor). Ek olarak senin mailine şifre sıfırlama gondermisler ise hesabın pb yemis. Pb yiyen hesabına bakman lazim hangi maile döndü vs diye.

ba2k.
Pullback yemiştir diyeceğim ama ilk mail eski telefonda kaldı diyorsun, ilk mailden kastın sanırım kurulum maili.
Eğer kurulum mailine başkası ulaşmadıysa veya başkası kullanmıyorsa; sanırım sen telefondan denedin, bilgisayardan deneyebilirsin veya telefondan chrome ya da başka bir tarayıcıya girerek masaüstü sitesi olarak açabilir ve öyle deneyebilirsin.

Eğer kurulum maili sana ait değilse hesap pullback yemiştir.

Konu Sahibi
süphelisahis
Frewcy
Hesabın devre dışı kalmış olsa e-posta mevcut değil demezdi ( devre dışı bırakıldı demesi gerek , 30 gün sonunda mevcut değile.donuyor). Ek olarak senin mailine şifre sıfırlama gondermisler ise hesabın pb yemis. Pb yiyen hesabına bakman lazim hangi maile döndü vs diye.
Hesap pb yese neden devre dışı bırakıldı diye bir mail göndersinler ki hala kullanıcı adı falan aynı çok garip bi durum ilk kez karşılaştım

Konuyu 1 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 ziyaretçi)