Off-Topic Hesabım Çalındı

cinli1337
Dostlar Hesabım Calındı Numaramı Aldılar Yapacağım Hiçbirşey Yok Tehtid Ettiler Başımda 3 Mahkeme Var Zaten Şimdi Muteliyim İnşallah Bu Konu Kaldırılmaz.

Sizleri Çok Seviyorum Discord Turkiye Forumunu Herzaman Seveceğim Chatını Ve Herkesi, Bu Bir Veda Konuşmasıdır Hepinizi Seviyorum Kendinize İyi Bakın Eğer Durum Ciddi Olmasaydı Bukadar Buraya Yazmazdım İyi Günler Ellerim Titriyor Numaramı yayıcaklar Diye Korkuyorum Çünkü İlk Defa Basıma Geliyor.

LÜTFEN MODERATORLER BU KONUYU SİLMESİN.

KenDayy#0001
Geçmiş Olsun Bu Beladan Kurtulursan Seni Burada Tekrar Görmeyi Bekleriz Allah Yardımcın Olsun.

• Beğen
Tepkiler: ๖ۣۜRehilnio
The Salvador#1881
Dostlar Hesabım Calındı Numaramı Aldılar Yapacağım Hiçbirşey Yok Tehtid Ettiler Başımda 3 Mahkeme Var Zaten Şimdi Muteliyim İnşallah Bu Konu Kaldırılmaz.

Sizleri Çok Seviyorum Discord Turkiye Forumunu Herzaman Seveceğim Chatını Ve Herkesi, Bu Bir Veda Konuşmasıdır Hepinizi Seviyorum Kendinize İyi Bakın Eğer Durum Ciddi Olmasaydı Bukadar Buraya Yazmazdım İyi Günler Ellerim Titriyor Numaramı yayıcaklar Diye Korkuyorum Çünkü İlk Defa Basıma Geliyor.

Numara yaymak ciddi bir suç , yasal işlem başlatabilirsin bu durum hakkında

• Beğen

jasupi

Discord Moderatör
jasupi#0001

:,) o7 Umarım çok kötü şeyler gelmez başına ama numara yaymaj cidden büyük bir suçtur sende yasal işlem açabilirisn

• Beğen
Konu Sahibi
๖ۣۜRehilnio
cinli1337
Kurtulmana Sevindim Dostum İnşallah Bir Daha Yaşamazsın 👏.
teşekkürler hesaba nasıl girdiler öğrendim glitchde hesabı aktif tutcaktım adamlar takır takır calmak icin arastırıyor benim projeye girmisler t0keni alıp girmisler. birda saat geç yani

Nobody#4381
Öncelikle yaşadığın durum gerçekten üzücü görünüyor. Hesabın eğer çalındıysa hesabının önceki mailiyle discord ile iletişime geçerek hesabını geri alabilirsin. Aynı zamanda numaranı değiştirmekle beraber onlar hakkında suç duyurusunda bulunabilirsin. Fakat önceki mailini de ele geçirmişlerse ne yazık ki discord sana destek sağlayamaz.

• Beğen

Konuyu 1 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 ziyaretçi)