Template errors

• Template public:CMTV_Badges_featured_badges_macros: [E_USER_WARNING] Cannot call method getFeaturedBadges on a non-object (NULL) (src/XF/Template/Templater.php:1180)
  • Template public:CMTV_Badges_featured_badges_macros: [E_USER_WARNING] Cannot call method getFeaturedBadges on a non-object (NULL) (src/XF/Template/Templater.php:1180)

Off-Topic Hayat nasıl gidiyor?

rotwex#0001
Hayat ve sınavlar nasıl gidiyor? (Soguklar başladı dikkatli olun ben elendim.)

100#9080
Hayat ve sınavlar nasıl gidiyor? (Soguklar başladı dikkatli olun ben elendim.)
Hayat güzel gidiyor çok şükür. En son sınav olalı yıllar olmasına rağmen sınav lafını duyunca tansiyonum yükseliyor. Okuyan genç kardeşlere Allah zihin açıklığı versin. (Bende elendim bu arada)

• Beğen
Tepkiler: extacydeveloper
oldmyr#0001
hocam sınavlar yuzunden bilgisayar kullanmam yasak ama ben gizli kullanıyorum ödevlerim yüzünden :(

Konu Sahibi
rotwex
rotwex#0001
Hayat güzel gidiyor çok şükür. En son sınav olalı yıllar olmasına rağmen sınav lafını duyunca tansiyonum yükseliyor. Okuyan genç kardeşlere Allah zihin açıklığı versin. (Bende elendim bu arada)
Eyw reiz

Konu Sahibi
rotwex
rotwex#0001
hocam sınavlar yuzunden bilgisayar kullanmam yasak ama ben gizli kullanıyorum ödevlerim yüzünden :(
Hocam derslerine odaklanmanı tavsiye ederim, zamanında bende çok öyle yapmıştım şuan toplamaya çalışıyorum.

Aventia

Aventia | Yasin
Moderator
aventia
Hasta, yorgun ve üzgün... Aklıma Tasarımda Nirvana zamanlarım geliyor ama şuan photoshop açmayı bile unuttum
Geçmiş olsun, bence tasarıma tekrar başlarsan alıştıkça eski formuna döneceğini düşünüyorum.

Konu Sahibi
rotwex
rotwex#0001
Geçmiş olsun, bence tasarıma tekrar başlarsan alıştıkça eski formuna döneceğini düşünüyorum.
Teşekkür ederim, tekrardan başlamaya düşünüyorum piyasada çok fazla instagram logocusu türedi. 🥷

Konuyu 2 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 2 ziyaretçi)

• Bilgi