Rozetler Hangi rozeti seçerdin?

harryzzers#7700
Arkadaşlar farz edin ki discord herkese kullanıcının istediği rozeti veriyor, bu durumda hangi rozeti talep ederdiniz? Neden?
(Böyle birşeyin gerçek olma olasılığının olmadığının farkındayım sadece fikirlerinizi merak ediyorum)
Discord Staff isterdim, hawli.

• Beğen
Tepkiler: Kedify
Panzêhir so meow#0307
Earlynin yanında discord staff iyi gider aslında :unsure:

• Beğen
InFlames#2005
Arkadaşlar farz edin ki discord herkese kullanıcının istediği rozeti veriyor, bu durumda hangi rozeti talep ederdiniz? Neden?
(Böyle birşeyin gerçek olma olasılığının olmadığının farkındayım sadece fikirlerinizi merak ediyorum)
Erken onaylanmış geliştirici

• Beğen
pythonic#1881
Moderatör rozeti çünkü ek yetkileri bulunmakta.
certified moderator den bahsediyorsan bu rozetin ek bir yetkisi yok, sadece kozmetik.

bunun yanında düz yetkili rozeti discord tarafından verilsede sana bir yetki kazandırmıyor. Destek olarak çalışan bir kişinin yetkili rozeti ona ban yetkisi vermez

• Beğen
'SkyLex - Shawty,#3933
certified moderator den bahsediyorsan bu rozetin ek bir yetkisi yok, sadece kozmetik.

bunun yanında düz yetkili rozeti discord tarafından verilsede sana bir yetki kazandırmıyor. Destek olarak çalışan bir kişinin yetkili rozeti ona ban yetkisi vermez
kısaca herhangi bir rozetin olunca discorddan kişi banlayamıyorsun staff rozeti değil staff durumun önemli.

• Beğen

Sowwyz

Bu kullanıcı dolandırıcılık sebebiyle yasaklanmış, ticaret yapmayın!
Dolandırıcı
'Sowwyz#8634
Hypesquad Events

• Beğen
festy#2870
Discord Staff

• Beğen
.doom#0018
Early Verified Bot Developer rozetini isterdim

quak#6086
HypeSquad Etkinlikleri çünkü alınması en zor olan rozetlerden biri eskiden hypesquad eventi düzenleyen kişilere verilmişti fakat şuanda kendi hesabınızda elde etmeniz imkansız eğer event lead değilseniz gereksiz olabilir fakat profile çok hoş bir hava kattığını düşünüyorum

turkwr
Bence Early Supporter rozeti çünkü güzel gözüküyor

Konuyu 4 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 4 ziyaretçi)

• Bilgi