Rozetler GÜVENİLİR BİR ŞEKİLDE ROZETLİ HESAP NASIL SATIN ALIRIZ?

Nobody#4381
BAŞLANGIÇ

Merhaba, rozetli hesap satın almak isteyenler için bu ilanın yararlı olacağını düşündüm.
Hesap alım / satım yaparken bunlara dikkat etmenizi öneriyorum.
Eğer sizde rozetli hesaplara hevesiniz varsa almadan önce bu ilana göz atmanızı öneririm.

ÖNCELİKLE

Kurucu maili olmayan hesapları almanızı önermiyorum.

Hesabın ana sahibi olup olmadığını sormanızı, düşürülmüş hesap olup olmadığını sormanızı ve kullandığı maille alıp alamayacağınızı sormanızı öneriyorum.
Hiç kuşkusuz Türklerin genellikle düşürülmüş hesaplar sattığını hepimiz biliyoruzdur diye düşünüyorum.
Bu yüzden güvenilir bir satıcıdan alış-veriş yapmanızı öneririm.
Bu sayede eğer sizi dolandırmaya kalkışırsa satıcı hakkında suç duyurusunda bulunabilirsiniz.

İTEM SATIŞ

beyaz-logo-dark-mode.png

Evet, sanırım bu sitenin ne olduğunu bilmeyen yoktur diye düşünüyorum.
Burada güvenilir, kimliğiyle onaylı olan kullanıcılardan erken hesap satın alabilirsiniz.
Satıcı sizi dolandırsa bile satıcı hakkında suç duyurusunda bulunabilir ve paranızı geri alabilirsiniz.

MİDDLEMAN

Yabancılardan erken hesap / bot geliştiricisi rozeti satın almak isteyenler MM kullanabilirler.
BTC ile ödeme yönteminizi doğrulayabilirsiniz.
Fakat, yabancılardan da aldığınız zaman kurucu mailinin olup olmadığınızı sormanız gerekiyor.
Yabancılarda özellikle kurucu maili yoksa almanızı önermiyorum.

EpicNPC

app-icon.jpg

Burası da maalesef dolandırıcılar tarafından işgal edildi diyebiliriz.
Buradan rozetli hesap almaya kalkışırsanız dediğim gibi kurucu maili olmayan hesapları almanızı önermiyorum.
Kurucu maili varsa BTC ödeme yönteminizi doğrulayarak site üzerinden güvenilir bir şekilde alabilirsiniz.

PlayerUP

1519798003905.jpg

Bu sitede de diğer sitelerde olduğu gibi ödeme yönteminizi onaylayarak site üzerinden alış-veriş yapabilirsiniz.
Burada tanıdığım güvenilir erken hesap / bot geliştiricisi rozeti satan bir dostum var.
Kendisi yabancı ve 1.5 yıldır samimi dostuz diyebilirim.
Fakat, fiyat aralığı genellikle 150$'dan başlamak üzere 4000$'a kadar giden hesaplar bile var.
Satılmış olan hesapların da hiçbiri kapanmamıştır veya geri çekilmemiştir.

BOT GELİŞTİRİCİSİ ROZETİNİ İSTİYORUM

Bu rozeti satın almak istiyorsanız hesabın takım lideri olup olmadığını veya takım lideri olan hesaba ne olduğunu sormanızı öneririm.
Çünkü takım lideri sizi takımdan atarsa eğer rozetinizi kaybedersiniz.
Aynı zamanda kurucu mailini de istemeniz daha sağlıklı olur.

KURUCU MAİLİ YOKSA NE YAPMALIYIZ?

Kurucu maili olan hesap sayısı az bunun farkındayım.
Kurucu maili olmadan da hesap satın alabilirsiniz fakat bu bir risktir.
Yukarıda belirttiğim şartlara dikkat ederek adım atmanızı öneririm.

SON OLARAK

Geldik konunun son kısmına.. Sizlerde fikirlerinizi yazarak konuya ortak olabilirsiniz.
adlı konuya da göz atmanı öneririm.
Başka bir konuda tekrardan görüşmek dileğiyle! 👋

Calpim#0008
Eline sağlık, bir çok kişi bu hususları önemsemeden alış veriş yapıp dolandırılıyor.💳

• Kalp
Tepkiler: Nobody
' Kelebek but Nobody?#0770
BAŞLANGIÇ

Merhaba, rozetli hesap satın almak isteyenler için bu ilanın yararlı olacağını düşündüm.
Hesap alım / satım yaparken bunlara dikkat etmenizi öneriyorum.
Eğer sizde rozetli hesaplara hevesiniz varsa almadan önce bu ilana göz atmanızı öneririm.

ÖNCELİKLE

Kurucu maili olmayan hesapları almanızı önermiyorum.

Hesabın ana sahibi olup olmadığını sormanızı, düşürülmüş hesap olup olmadığını sormanızı ve kullandığı maille alıp alamayacağınızı sormanızı öneriyorum.
Hiç kuşkusuz Türklerin genellikle düşürülmüş hesaplar sattığını hepimiz biliyoruzdur diye düşünüyorum.
Bu yüzden güvenilir bir satıcıdan alış-veriş yapmanızı öneririm.
Bu sayede eğer sizi dolandırmaya kalkışırsa satıcı hakkında suç duyurusunda bulunabilirsiniz.

İTEM SATIŞ

Ekli dosyayı görüntüle 3785

Evet, sanırım bu sitenin ne olduğunu bilmeyen yoktur diye düşünüyorum.
Burada güvenilir, kimliğiyle onaylı olan kullanıcılardan erken hesap satın alabilirsiniz.
Satıcı sizi dolandırsa bile satıcı hakkında suç duyurusunda bulunabilir ve paranızı geri alabilirsiniz.

MİDDLEMAN

Yabancılardan erken hesap / bot geliştiricisi rozeti satın almak isteyenler MM kullanabilirler.
BTC ile ödeme yönteminizi doğrulayabilirsiniz.
Fakat, yabancılardan da aldığınız zaman kurucu mailinin olup olmadığınızı sormanız gerekiyor.
Yabancılarda özellikle kurucu maili yoksa almanızı önermiyorum.

EpicNPC

Ekli dosyayı görüntüle 3784

Burası da maalesef dolandırıcılar tarafından işgal edildi diyebiliriz.
Buradan rozetli hesap almaya kalkışırsanız dediğim gibi kurucu maili olmayan hesapları almanızı önermiyorum.
Kurucu maili varsa BTC ödeme yönteminizi doğrulayarak site üzerinden güvenilir bir şekilde alabilirsiniz.

PlayerUP

Ekli dosyayı görüntüle 3786

Bu sitede de diğer sitelerde olduğu gibi ödeme yönteminizi onaylayarak site üzerinden alış-veriş yapabilirsiniz.
Burada tanıdığım güvenilir erken hesap / bot geliştiricisi rozeti satan bir dostum var.
Kendisi yabancı ve 1.5 yıldır samimi dostuz diyebilirim.
Fakat, fiyat aralığı genellikle 150$'dan başlamak üzere 4000$'a kadar giden hesaplar bile var.
Satılmış olan hesapların da hiçbiri kapanmamıştır veya geri çekilmemiştir.

BOT GELİŞTİRİCİSİ ROZETİNİ İSTİYORUM

Bu rozeti satın almak istiyorsanız hesabın takım lideri olup olmadığını veya takım lideri olan hesaba ne olduğunu sormanızı öneririm.
Çünkü takım lideri sizi takımdan atarsa eğer rozetinizi kaybedersiniz.
Aynı zamanda kurucu mailini de istemeniz daha sağlıklı olur.

KURUCU MAİLİ YOKSA NE YAPMALIYIZ?

Kurucu maili olan hesap sayısı az bunun farkındayım.
Kurucu maili olmadan da hesap satın alabilirsiniz fakat bu bir risktir.
Yukarıda belirttiğim şartlara dikkat ederek adım atmanızı öneririm.

SON OLARAK

Geldik konunun son kısmına.. Sizlerde fikirlerinizi yazarak konuya ortak olabilirsiniz.
adlı konuya da göz atmanı öneririm.
Başka bir konuda tekrardan görüşmek dileğiyle! 👋
Kral acil discorddan isteğimi kabul eder misin?

• Kalp
Tepkiler: RhodesLoveYou

Konuyu 0 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 0 ziyaretçi)

• Bilgi