Yardım Forumdaki SMM Panelleri Hakkında

Unknown#0000
Merhabalar forumda bazı kişiler smm panel konusu açıyor. Tanıtım yapıyor bunu zaten görmüşsünüzdür. Bu konuların denetiminin yapılması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü az önce biri Irak numarasından İşletme Hesabı kendisi whatsapp uygulamasından yazdı. Burada tanıtım yapılan smm panellerden bir kaçına girmiştim. Öyle bulurlar ancak. Kısacası forumlarda böyle tanıtım yapıp numara bilgi çekiyorlar sanırsam. Konu denetimi getirilebilir. Bir konu açılmadan incelenmeye düşse gibi. Gerçi adamların amacını anlayamayızda. Bilgilendiriyim dedim. Smm Panel içeriklerine bakarken dikkat edin forumda. Neymiş efendim sizle çalışmak istiyoruz. İşiniz çevrim içi mağazalara yardımcı olmak cart curt. Selamımı iletirim.

• Beğen
Tepkiler: Daimon ve Leáo

Aventia

Aventia | Yasin
Moderator
aventia
Bunu denetlememiz mümkün değil, ayrıca kayıt olurken sms doğrulaması için veya kayıt olmak için bir numara satın alıp kullanabilirsin, numaranı riske atmamış olursun. Maalesef bunun başka bir çözümü yok.

Leáo

smmhizmetleri.com
Leáo#0001
Merhaba, kendi sitem için konuşmam gerekirse herhangi bir bilgi paylaşımı yapılmadığı bildirmek isterim. SMM Panellerin neredeyse tamamı kayıt esnasında telefon numarası istemekte, bilgi paylaştıklarını sanmıyorum fakat her siteye de kayıt olmamakta fayda var. Geçmiş olsun.

• Beğen
Tepkiler: Daimon
! Talha#8484
Geçmiş olsun ,Hocam önüne gelen smm panellere üye olmayın bence ( tavsiyem )
UstaMedyam 'ın kurucusu olarak Asla bilgi / kişisel veriler paylaşılmıyor
bu durumları yaşayanları gördüğüm için Kayıt olurken Telefon numarası isteme kapattım Tekrardan geçmiş olsun

Konu Sahibi
aripaketim
Unknown#0000
Merhaba, kendi sitem için konuşmam gerekirse herhangi bir bilgi paylaşımı yapılmadığı bildirmek isterim. SMM Panellerin neredeyse tamamı kayıt esnasında telefon numarası istemekte, bilgi paylaştıklarını sanmıyorum fakat her siteye de kayıt olmamakta fayda var. Geçmiş olsun.
Teşekkürler bilinen paneller için konuşmuyorum. Hani böyle hemen panel açıp öyle iki üç şey dağıtıyorlar ya sanalcılar. Onlar yapıyor muhtemelen. Dikkat etmek lazım.

• Beğen
Tepkiler: Leáo
Konu Sahibi
aripaketim
Unknown#0000
Geçmiş olsun ,Hocam önüne gelen smm panellere üye olmayın bence ( tavsiyem )
UstaMedyam 'ın kurucusu olarak Asla bilgi / kişisel veriler paylaşılmıyor
bu durumları yaşayanları gördüğüm için Kayıt olurken Telefon numarası isteme kapattım Tekrardan geçmiş olsun
Zaten kendi numaramla kayıt olmamda o gün olmuştum tesadüfen

Konuyu 0 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 0 ziyaretçi)