Yardım EN UCUZ SMM PANEL LAZIM

#publics3157
Arkdaşlar piyasaya baya bi baktım en ucuz instagram 1k takipçiyi 6TL buldum başka forumlarda arkdaşlar 1K takipçiyi 3.5TL den satılan sağlayıcıların olduğunu söylüyor ancak 500TL gibi uçuk kaçık rakamlar istiyorlar sadece sağlayıcının ismini söylemek için bilen varsa söylebilir mi nerden bulucam en ucuzu

terkz#4224
Türkiyede 3.5 tl gibi rakamlara bot bulmak imkansız,2 sene önce böyle fiyatlar vardı.Sağlam sağlıyıcıların olduğu bi panel bırakayım incelersin

kalibexmedia.com

Konu Sahibi
publics
#publics3157
Türkiyede 3.5 tl gibi rakamlara bot bulmak imkansız,2 sene önce böyle fiyatlar vardı.Sağlam sağlıyıcıların olduğu bi panel bırakayım incelersin

kalibexmedia.com
hocam benim bulduğum sitelerde bot 5, Türk 6.5TL sizin attığınız sitede 12TL iki katı bana dahada ucuzları lazım yardımınız için teşekkürler

kadoschavo
5-6 tl daha ucuzu bulamazsın bulursan bile 4-5 a falan onlarda kolay kolay söylenmez

Konu Sahibi
publics
#publics3157
4tlden aşşağı bulamazsın ayrıca free söylemek senin zararına girer kendine yeni rakip mi çıkartmaya çalışıyorsun?
hocam benim satış yaptığım yerlerde sorun yok rakip çıkmazlar birde sadece ins. satmıyorum binbir türlü şeyler var her şeyi satıyorum bu 4TL nerden bulabilirim?

By_Nayus
Arkdaşlar piyasaya baya bi baktım en ucuz instagram 1k takipçiyi 6TL buldum başka forumlarda arkdaşlar 1K takipçiyi 3.5TL den satılan sağlayıcıların olduğunu söylüyor ancak 500TL gibi uçuk kaçık rakamlar istiyorlar sadece sağlayıcının ismini söylemek için bilen varsa söylebilir mi nerden bulucam en ucuzu
300 TL ücretle Detaylı söyleyebilirim nerdeyse bütün servisin ucuzu var düşünürsen +90 541 775 1035 whatsapp yazabilirsin

Ynbey.
1k tiktok takipçi 2.5 tl hocam hizlismm.com

Konuyu 1 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 ziyaretçi)

• Bilgi